! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

Assalamualaikum
Klik banner kalau nak join..

Faktor utama saya berblog ialah saje je suka-suka sebab tengok kawan ada,saya pun nak jugak la..haha..Lepastu rasa blog ni menarik dan boleh tulis panjang-panjang so menjadikan blog sebagai diari harian..Macam mana boleh terjebak dengan dunia blog ialah sebab kawan tanya "Aien,ko ada blog?" Saya jawab "takde,blog tu amende?" ..haha ..Last-last kawan tunjuk blog dia, terus saya minta dia buatkan..Apa yang menarik diblog saya korang tentukan..Sumber inspirasi dalam dunia blogging ? Ermm .. Semestinya kak Yuyu Zulaikha ..Saya respect dia..Dia pandai bahagikan masa antara blog dengan pelajaran..Lagi 1 sebab dia kecik comeyy je..hehehe

Sekian..Jom join ramai-ramai

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

90 pengomen comel komen disini:

Nisha said...

Hai datang dari planter sama. jom singgah Blog saya

http://heesicca.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Selamat Bersegmen and GudLuck !~

Syazhr said...

Datang dari segmen yang sama :)

http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah sini!!
selamat malam :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Farah Arina said...

Hii , saya pun join segmen yang sama :D
http://arinalola.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

SHA said...

Singgah sini !Dari segmen yg sama :D

SCA said...

segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com/

Unknown said...

salam jejalan dsini sambil BW jom serbu
http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_5.html

yupss yuyu zulaikha sangat comel (:

kucing hitam said...

Singgah sini baca entry dari segmen yang sama..=D

http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mimie said...

dr segmen lyssa =)

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

fiqah hamed said...

jemput join sini.. (:

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

dan

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html

*syarat menyertainya sangat simple*

Amalina Razali said...

datang dari segmen yang sama :)

http://amalinarazali93.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizurren-kenapa-aku.html

Anonymous said...

Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Unknown said...

Salam :)
Myu singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

ida =) said...

hi!

dr segmen yang sama :)

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

#1676

Keknis said...

datang singgah sini, dari segmen sama...

happy blogging :)

jom ke blog anis pula : http://www.anisempoi.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul Ain said...

nama kita sama : ) http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

Zam said...

Zam terbang melayang dari segmen Lyssa & mendarat kat sini ;) Jemput terjah ke entri Zam juga~

http://zamani84.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ok, gtg now~ Bye :D

Fara_nym | Hyoukurona said...

hai singgah http://faranymboboiboy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

lily butterfly said...

terjah follow sini dari segmen sama :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Adilla Shahirah said...

datang dari segmen sama.
http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anonymous said...

Ha'ah..kak yuyu comel an.hihii.

Anis Farhana said...

Hai , datang dari segmen yang sama :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Puan Yaanie said...

Singgah sini and saya dari segmen yang sama :) tak lupa follow awak sekali kalau sudi follow saya balik eh :) komen entry saya pula :) . http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cikgu Ma said...

salam kenal..dari segmen lyssa ^_^

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Unknown said...

Lyeen dtg sini follow dr segmen yg sama..:)

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

happy blogging dan ni cupcakes utk kamu..:)

Unknown said...

singgah dari segmen sama....follow sini ...no.1679
singgah blog fendy yer...xfollow pon xpe...its okay..

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

hanim said...

Hi datang dari segmen yang sama :)

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_6.html

Unknown said...

segmen sama~ FOLLOW SINI ! cute nye blog .. jeles nihhh :3 FOLLOW balek kay ? maksehhhhh ;D

Anonymous said...

azwa pon join..

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Tengku Iji said...

salam perkenalan :) dari segmen lyssa faizureen
http://tengkuiji.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Unknown said...

jemput baca http://dayahsanif.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Elih Japahar said...

Blogging sebab terikut kawan ke...hehe

Singgah dr segmen yang sama,

http://elihjapaharkini.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html#.UHBFH5jMhc0

mDOTsyafiq said...

http://teamshafyqonlyy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html <- BLOGWALKING sini pulak :)

Rul said...

Hye Awak, Dari segmen yang sama :)
Salam kenal dari Ju'ah, Comel blog awak .

http://nazuerahazhar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nur Sabrina said...

dari segmen lyssa :)

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Kekzamanis said...

Salam tuan tanah!

MM datang terjah dari segmen sama.. Oh! btw follow sini skali lah #1685 ^_^

Kalau sudi jemputlah singgah ye..

http://pape-jer.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Zatiey Ismail said...

dari segmen yang sama.. :)

http://zatieylicious.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Zila Abdullah said...

Hye , singgah sini dari SEGMEN yg sama :D

http://kutahukuadamu99.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Unknown said...

dah folow ..dari segmen yg sama sila folow balik http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Hazirah Muslim said...

dari segmen yg sama (:
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

ifah said...

hey,, singgah sebentar dari segmen kak Lyssa ;) http://mylifesinglesimplecoupletrouble.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

minah sEmpooOT said...

dari segment yg sma,,, jempot la ke blog minah,, :) happy blogging yup!

Si Matatajam said...

Singgah dari segmen yg sama..happy blogging

Anonymous said...

jalan-2 here :) from same segmen :) peace !

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Hanif Redland said...

Datang singgah sini membaca cerita kenapa awak berblog..hehe..

http://hanifredland.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Faizah Jaafar said...

dari segmen yg sme..meh2 jalan meh..hehehe...follow done too....

http://mefaizah.blogspot.com/

Unknown said...

fktr&ssb yg sma knpa kta b'blog^^

dtg dr segmen yg sma

Jom bca entri sy lak&bg komen sikit :P

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

@AdamantiumFA said...

Fatihah Amsyar here.. insan ke 128 dalam list name segmen ini :)

comelnye purple pink..hehe

http://fatiehahramli.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html#comment-form

Unknown said...

Salam...singgah dari blog yang sama..akak dah follow sini..singgah akak punya if tak kisah ye..:)

http://auntummawar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Arrien::@man!:: said...

hye Aien.. singgah dari segmen yang same..done follow here too..jmput lwat sye kmbali yea..follow me kalau sudi :)

http://arrienlove.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Aisyahhhhh said...

Done follow. Follow back yawww !

http://kuzumahachirodisini.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Aida Nur Iman binti Herman said...

Dari segmen yang sama. Terjah entry saya: http://diariaida.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Andi Sakinah said...

Singgah dari segmen yang sama
http://andisakinah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Singgah dari segmen yg sama : http://www.yanaliyana.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

P/S : Alalalala , dia suka kat kak Yuyuu laaa ,heheeeee...

Anonymous said...

saya datang BW dari segmen yang sama. ^^ happy blogwalking

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Unknown said...

Dari segmen LF - Singgah dan follow terus.

The Queen's said...

Hiii , datang dari segmen sama . Mehh ~ http://youaresoooawesomee.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Pixie Dust said...

Dari segmen yang sama ^^ huhu <3 I love your story :)
http://missrochelle1999.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

izwan said...

salam...dari segmen yang sama....tq
http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

little kuma said...

Assalamualaikum...saya dari segmen yg sama.

http://duniasarahupsr2013.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

kak gojes said...

singgah berkenalan d sini...dr segmen lyssa
http://eryati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Yuyu Zulaikha said...

aloloooloo.. ni yang sayang aien lebih nii.. <3 :)

semoga berjaya dalam dunia belog sayang :)

Secret Boy said...

dari segmne yang same.. singgah cini..

http://megatemy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Unknown said...

singgah dari segmen yang sama
http://iniblogazrapoyo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Atira Ameer said...

Saya terjah sini .. dri segmen yg sama .. :D
atira-ameer.blogspot.com/#/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Miss Weirdo said...

Dari segmen yang sama..
done follow you! (1701) follow me back!

http://didijojo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Azah Rahaman said...

hai awakk :D singgah dari segmen yang sama :)

http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Hanis Syazana ( Hansya Amie ) said...

singgah sini.. jom singgah hanis plak :)
http://rightnot.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Unknown said...

dari planet yang sama, menterjah di kawasan anda, eh tertekan buttin follow la pulok.

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Aimi Wardina ♥ said...

Follow :)

Unknown said...

Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

wanynaziar♥ said...

Datang melawat :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cik Nas :) said...

selamat berblogging :D

http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Shida Radzuan said...

salam selamat bersegmen ya :)
shida singgah dr segmen lyssa juga..
visit me back >>
195. http://www.duniashida.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


nice blog :)

ERAZ FADLI said...

Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Unknown said...

Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


Tq

Amir Aiman Akashah said...

nice jawapan....
x kisah la apa sbb pun.
bg abg long yg penting kita ikhlas dlm berbagi rasa di alam blog ini.

btol dak dik non?

NotaDiari:
http://amiraimanakashah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

9n0L4 said...

dtg terjah dari segmen yg same. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

dEdEQ dE wIshEs said...

DTG DRI SEGMEN YG SAME N TRUS FOLLOW SINI .. KALO SUDI .. MEH LA LAWAT DEDEQ PLAK .. ^_^

eycha said...

datang terjah sini ...

http://naksusu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Rieya Ramlee said...

sINGGAH sINI

http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Aien_Aen said...

Kepada semua yang sudi singgah blog saya dari segmen kak Lyssa, sorry sangat saya tak dpt bls kunjungan korang dlm masa terdekat sbb saya tengah menghadapi TRIAL STPM.. Sorry yea

Unknown said...

hai, dtg sini nak follow :)

http://leeya92.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cik Budiman said...

salam..
hye..
daro segmen yg sme..
jom visit my blog.. klu sudi follow la skli hehehe ^^

http://juzabluelygirlz.blogspot.com/

Syaza Nazurah said...

Mula mula memang untuk saje-saje je tp nanti baru kite thu yg blog ni bleh digunakan dlm pelbagai cara. sama lah mcm saya dulu.

http://nazurahkhamsa.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Dayang Deno said...

deno singgah dari blog lyssa tapi tapi tak sempat join... deno sakit lagi dan masuk hospital... biasa mcm ni la patient SLE mcm deno, sng sakit... hari ni hari ke 9 deno kat spital... sabar je la kan... :)

Fatin Liyana said...

singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

Jenny Pa-un said...

hello, hari hujan lah. tumpang berteduh di blog saudari :D

maaf lambat menerjah. btw nice blog :D

Unknown said...

Salam ziarah. Ramainya suka joint GA. Jemput semua joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.