! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: 2011

Perancangan Masa Depan

Hyep korang ,tgk title ak .agak-2 xley blah ar kan .SPM xsmpai sebulan dah abes tp dah buat perancangan mase dpn .Act ak terpikir nk buat perancangan mase dpn nie sbb bile ak bangun pagi td ,tetibe ak rase tenang ,lapang jew dada ..Ak on9 ,ak x rase dah nk tgk wall dye ,langsong x tepikir pasal dye . Pat0o agak-2 petang sikit bru ak teringat dye ,teringat pon gito-2 jew ,so the conclusion is ak dah start lupe kat dye ,pat0o ak tgk gamba dye tetibe jd timbul perasaan laen,perasaan cam ape tah .Ak sndiri x pasti tp bukan benci apetah lagi sayang ..Yg pasti ak rase cam xdek feel la kat dye .Yg pasti ak rase happy sgt .Maybe ak jd gini pasal video call smlm and then Capital S terangkan ape yg sebenar. Memule sedih ar gak ,besok bangun tido bru rase laen .Thanks kawan 

Kali nie ak betul-2 yakin dgn perasaan ak sndiri !! Ak x penah rase hidup setenang nie !! Kenape la kejadian video call nie x jadi lame dlu . kan ? 

So nie lah lebih kurang perancangan mase dpn ak ~
Abes spm -> jd penganggur -> dpt result (itew target 5A taw wak) -> sambong blajo(at Kuantan jew kowt) ->blajo leklok (nk cari jodoh smbil blajo) -> abes belajar -> keje -> kawin ..
Hahaha .koya kan ? act sesaje jew nie . Tp smua nie boleyh tercapai dgn izin ALLAH S.W.T ..Kite hanye merancang ,tuhan yg menentukan .. Dan yg paling penting saye x hidup dibayangi awak .Tenang kan hidup saye .. Act saye yg membuatkan hidup saye sndiri x tenang ,.bukan salah awak atau sesape ~ Right ? .Tapi kite hanya merancang kan .,.Kalau dah jodoh x kemane .So saye redo jew sape jodoh saye,tp x nak mengharap awak lagi dah ..

Mase kecik-2 dlu slalu berangan nk kawin putera Raja .haxhaxhax .Lawak kan .Tp dah besa ,x kesah putera Raja kew ape kew janji dye ad MASA DEPAN ..itu yg penting ~ Sbb saye ingt lagi cikgu saye ckp "" 
Xkan nk beli beras kat kedai gune CINTA,mesti gune duit kan ??
Okay la peeps ,smpai sini dlu keyh ..Assalamualaikum~
 Ape yg penting jangan mudah berputus asa .Right ?
thanks pade kawan yg byk bg sokongan dan dorongan .SAYANG KORANG .peace ^.^

#nota sampingan : Ak nak opera mini at nset,so boleyh on9 kai nset tnpe kdit ditarek !! 
DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

Mana kawan-2 ku ??

Assalamuakum ~Hari nie kite nk cite pasal kengkawan skoloh kite yg ilang belake .. PElik kite ~ . Kene Sorok antu raye kowt. Taw la cuti skoloh xdek penghujung daH kan ? .Tp x payoh lerr wat kerekk gito .Membe sekelas jew la yg masih bertegor sape beserta membe FB ..

Mujo rapat ngn geng-2 ..Rodong ? Lesap xdek kabo .dlu bukan maen rapat kemane saje bersame ,lepak sesame ,.skali abeh skola ,,gini upenye ..ermm ..Tah kite redo jew ..

Yg laen pulok x abeh-2 kate kite sombong .Oke ,kite ngaku kite sombong ,.da t0o ? tego jew la balek .Kite segan nk tego aok-2 dlu .Takowt klu ditegor x dilayan .Pordott muke !!

gambar hiasan~ xtaw la jari sape kite rembat :P
 
DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

Eh ,awak yg tecekik asam 2 kan ??

Assalamualaikum ..Oke ari nie saye nk story sket la .. Bagi saye lawak ~
Kejadiannye semalam .saye tgh syok-2 on9 + denga lagu .Tetibe talipong bebunyi nom 012672****  <-xkenaii . .Pato0 angkat la .Dye ckp ape tah memule ,LUPE .Saye tnye la dye sape .pat0o dye ckp dye _____ dak 18(jengka 18) .Saye ckp la xkenal pown..pAt0o bermule la borak mengarot kami yg ngarot dan terserlah penipuan .nie antaranye.

Saye tnye mane kenal ,dye jwb "eh bukan ary 2 kite jln sesame at EXSPO ,awk yg tecekik asam 2 . <-- oke dye tipu,saye kluar umah pown jarang..bile mase ak tecekik asam tah
Saye tnye mane dpt nom,dye jwb "awk yg bg at FB" saye jwb mane ad .dye jwb "ade !! awak kan koya" ..haha <--dye tipu lagi,saye jarang bg nom at fb kcuali klu dah bekawan lame example Capital S .oke ~
Saye tnye mane kenal saye ,dye jwb "dari fb la " .saye tnye ape name fb ,dye jwb "BEROK MAT YEH  ,DP gamba berbulu-bulu 2" <--oke yg nie x tipu kowt ..haha
Saye tnye awak sape !! Dye jawab "membe awk dok 18 rambot pacak-2" .Saye jwb la "saye knl sorang jew rambot pacak-2 dak 18" .dye jwb "alar yg GIGI 2" .saye jwb "aii werhh " .(Mane dye taw pasal gigi ??)
p/s CAPITAL S rambot ko pacak tp kurang pacak ..hehe 
Patoo dye ckp gini at saye 
"Saye tepon awk nie sbb motor abes minyak kat kubo ,xtaw nak bwat ape ,nk tepon kawan xdek kdit ,tpon awk nie gune HOT TIKET <--Oke nmpak sgt dye bengap .kate xdek kdit ,talipong membe x boleh ,talipon saye boleh..Manusia semakin pelik~ .Saye pown kate la gini at dye "Oke awk xdek kdit nk tepon membe awk kan ? So tanam je la moto awk kat kubur~ Selesai masalah ..

Sebelum mengakhiri perbualan dye mengaku kat saye yg dye nie Capital E (membe saye)..Tetibe dye ckp camnie pulak "nie saye la A*** O**** <--skali lagi kebengapan terserlah .Mcm la saye x knl suare CAPITAL A ..

Malam 2 tnye memembe dak 18 sape bg nom saye at budak 2 .Sume kat X *oke pecaye~ ..Tp x pecaye org 2 capital E sbb capital E x pkai nset ..Mlm 2 try call .BANYAK KALI .tp x angkat ..Nmpak sgt takod ..
Awak ,awak tipu kan ,2 pasal awk takod ~
Bengang saye call byk kali x angkat ,last-2 anta msg "

 angkat la SELENGE !! Takod kantoi lerrtuw :P

Oke cerite tamat .tutup buku.  bye-2 

oke nie capital K gigi beso ..haha
#anak sedare saye name kiyoy la nie ..



DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

Aien SOMboNg ??

AIEN sombong ?? Oke ak sombong ,ak belag0k !! Sume yg terok-2 kat ak . X payah kawan ngn ak !!
Ak pown sbenanye xpasti ak nie sombong kew x ,tp dah ko kate gito ,OKEY FINE ! ak SOMBONG !! ak nafikan byk kali pown ko ttp kate ak sombong,dan mmg ak sombong KOWT sbb bkn ko sorang ckp gito !! Pat0o boley lagi ko tnye byk kali knape ak sombong ,xkan ak nak ckp !! Ape pown ko pikir ak redho jew, sbb ak xnok dianggap sELOk pasal hal lps nk cite-2 agy ..

Ayat ak slalu ingat rmai membe-2 ckp at ak 
Aien knape ko sombong,belagok hah ? ko x mcm dlu da ,.ko x nak kwn ngn ak da kew ??
Weyy !! Kite da abes skola la wey ,Dewasa la sikit ..Korang nak ak jd cam dlu mcm KANAK-KANAK RIBENA 2 yg gelok 1 skola dengo..Lagipown ak start laen dlm bulan 9 kan ,kite nk abes skola da weyy,klu ak jd AIEN yg dlu ,yg selok,gal0k,xtaw malu (mesti org ckp ak form 1) ..haha ..Lagipown ak penah ckp da kan ,ak start berubah sebab CAPITAL A ,.ak ta nak da la gal0k-2 nie ,t mende pul0k org ckp .Mmg la dlu xdek sape kenal dye .Tp ak kene pikir sndiri la weyy ..Yg ak paling x tahan korang slalu tnye knape ak berubah ~ Atas korang la nk pikir ape ..

memang jnis ak kowt BERUBAH bile ad yg ISTIMEWA
 Tapi x bermaksod ak lupe membe .Ak x penah lupe membe,ak nk sgt kawan ngn korang smpai bile-2 ..Ak cume berubah .. Tapi x lame enn ,perangai lame jd balek enn .Sbb yg ISTIMEWA dah hilang dlm diri ak ..
Pelik kan ak nie ..kejap cam 2 kejap camnie ,hurmmm ..

Capital S,klu ak jumpe yg ISTIMEWA dlm hidup ak ,adekah ak akan lupe ko ?? SUMPAH ak xnak lupakan ko sbb ko KAWAN ak !! Klu ak berubah ,tegur ak ~ Ak x nak hilang kawan..
Maafkan ak kawan andai ak xmampu menjadi yg terbaek ~
Ak x mampu puaskan hati smua org~
Kenangan bersama korang kawan,xkan pernah ak lupakan sampai ak MATI~

Capital S , ko kawan ak iyea ..JANJI !! Jgn biar ak berubah andai ak ad yg TERISTIMEWA ..wlaupown kadang-2 ak terfikir smpai bile kite mampu berkawan~
 
 

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

A W A K ! !


Awak !! Awak x jwb lagi soklan saye !! Awak yg GILERR sebenanye saye pown konpius awak dah jawab kew blum ..hahahaha .



#sorry syame muke ko ad puleee..heee :D

Okay 2 jew .ASSALAMUALAIKUM

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

Ko x payah nak sedih-2 la AIEN !!

Aien ! Ko jgn sedih-2 dah iyea !! Kengkawan ko byk bg sok0ngan kat ko . Bukan nie yg ko nak !! Gembire bersame kengkawan . 


Bile ak sedih, kengkawan ak slalu gembirekan ak ,dlu kwn-2 skola ,skang xskola da,ak pikir pasnie sape nk happykan ak ?? tp kawan at FB slalu buat ak TER-SENYUM dan TER-GELAK selalu .TERIMA KASIH kawan !!


Kau btol kawan  !! perjalanan ak masih jaoh ,jaoh lg ak nk teroke ,satu hari nnti ak pasti akan jumpe SASUKE ak !! Jodoh pertemuan kan di tangan ALLAH ..

Sekarang nie memang la ,jiwe REMAJA ,tp kite hidup bkn selamenye REMAJE kenn ?? 



Awak!! Boleh x saye nak jadi SAHABAT awak ?? ..

Now ak nk jd AIEN yg ak sebenar ,AIEN yg x reti erti sedih ,AIEN yg xdek perasaan ,AIEN yg giler-2 ..ITULAH AKU !!


DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

Semua sebab CAPITAL A-Z !!

Awak !! Saye nk minx maap,saye byk salah pd awak ~ .Semalam membe saye tnye psal awk ,memule tekejowt gak saye cane dye ley knal awk, pato0 saye kate mls nk cite,t awk kate sel0k pulok .Tp kwn saye soh cite gak .Saye mls nk cite pnjang lebar ,so saye pndekkan cite saye kate gini at membe saye ..

"Sebab dye ak sombong ngn kau,ngn smua laki at skola,smpai pndang ko pown ak x hingin,ko msg ak x eply,pato0 ko tnye ak jwb xdek kdit.Ak taw ko terase sbb ak blah cam 2 jew,xmcm slalu..,sbb dye jugak ak xselok da kat skola ,sbb dye ak pendiam x melayan sesape ..SEMUA SEBAB DYE !! So ko paham-2 sndiri la ea,pato0 da lame 2 ak baek smule ngn ko,msg ko smule,slalu lepak sesame at skola,jd sel0k smule ,SEMUA SEBAB DYE !! ak harap kau paham "

Da lame ku pikir bru ku ingat korang dok SEJENGKA skang .Mase ak tego ko smule 2 ko kate ak mcm-2 ,.kate ak sombong ,lupe membe,belagok ,mcm-2 agy la ,tp ko xpaham ! Xkan ak nak cite isi hati ak nie.! Mase ak kawan jew ngn CAPITAL A ,ak rapat gegiler ngn kau ,mkin rapat tetibe ak jd suke kat ko ,ak jd jeles tgk ko ngn pompuan laen,klu ko TEXT ak,ak jd happy giler,Tapi lps DYE muncul (Act ak ngn dye pon da lame kawan) smua-nye jd berubah ,ak jd laen giler .perasaan ak pd kau selame nie SIKIT pown xdek .Rase jeles 2 xdek langsong ,bile ko TEXT pown ak x bls .Ak bersyukur giler DYE mampu buang perasaan 2 ,sekurang-kurangnye ak xdek perasaan kat membe sndiri ..Tp ko mesti xpenah taw pown kan ak ad perasaan kat kau ,sbb ko ingt ak syok kat CAPITAL K ..Padahal x pown ,ak xde perasaan kat capital K atau sesape la kecuali DYE !!
Bile ak cite at kau semalam ko ckp gini "da ko sayang dye nk bwat cane kan "


SEMUANYE XDEK ERTI NYE LAGI DAH~

TERIMA KASIH La wey ko berjaye buatkan ak x boley dan x mampu nk SAYANG sape-2 dah !!
Idop ak dah mcm org bodoh xdek arah sekarang .. Tp smua nie atas ak, ak xley salahkan kau .. Ak redho,dan dah lame faham..
Ak boley syok,minat,suke kat rmai org ,tp hati ak utk sorang jew .Entah la sape ~

KALAU KAU BACE NIE CAPITAL A-Z ,Okay kite KAWAN !! itu yg ak nak dan kau pilih .. 

#Lagu at blog nie isi hati ak suatu ketike dulu~ Hayatilah ..
DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

Jamuan Party Aku .oH YeAh !! DOUBLE

Hyep korang .arie nie ak seronok giler-2 aRh ..Umah ak wat jmuan .Rmai membe ak dtg ..Ak happy giler sbb kengkawan sudi dtg .Antare membe-2 ku yg dtg Piejo ,AzrolYusuf , FarhanaApik akim , Angah and rmai agy arh .. ..yg laen-2 2 ad gambo at bawah ..Sedare mare pown dtg,pak long,pak ngah,pak din ,mak lang,makcik ,jiran tetangge,org dekat-2 umah,eii byk la nk sebut...Orang tnye jmuan ape ,pato0 akak-2 abg-2 ak jawab "jmuan sambut menantu" YA ALLAH malunye .da la pndai-2 wat cerite ..Tapi SUMPAH ak paling HAPPY KAU datang !! 2 kali !! ..PUAS !!! ..Dulu ,kaku,kejang, ketor,belake ad la .. SEKARANG ..ntoh la .haha .Tapi TERIME KASEH x terhingge pade kau SAHABAT aka GENG sbb SANGGUP demi ak. .Ak sayang ko !! Ad org tu 2 kali dtg .DOUBLE gembire jdnye .Rase nk sruh lagi dan lagi :P
Haha ..k la ,jom kite tgk gambo pule ea ...

PENJENAYAH~ .haha xdek arh .gurau jew .
SASUKE jahat an0k buah OROCHIMARU
Sedap sumi 2 kan Arie ..tA nok kAsi kIte sikit pown .hah ,ambek !! aMbEk bawak balek :P
Syame  nApE sEriEs sangat ??!!
Arie sELok ..haha
Cube teke sape nie !!
Nie kawan ak ,name dye Muhamad Syamil Addin Bin Muhamad Sapian .
Ak sayang dye sbg KAWAN ..wekkkk :P *kuat nganjing
Yusrie xdek la gambo ko sbb ko SEBOK MENGANJING ak jew :P


Nie anak sedare saye ..KHAIRUR ROZIKIEN ..cOmEyYyy ..#gigi dye beso.hehe
Motif letak lam nie >biarlah rahsia..hehe


Then ,my next friend dtg .dyeowank dtg lmbt ,mknan da abes .papepown tetap dtg .THANKS KAWAN~


Dari kiri Nuar , LaNy , adAm , Idzraf , Wan

Seronok giler dyeowank dtg .SPORTING + GILER-2 + SHOT PALE (terutame capital S) hehe ..Ko paling byk berjase ITACHI ..sayang UCHICA ITACHI ..haha :P
APE yg penting ,xkene LEMPANG !!.haha


k smpai sito saje ..SALAM ~
DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

Agak-2 bOLEy kew ak ?? Ak da la pemalu ..

Assalamualaikum sume .arie nie ak nak story about tomorrow .*pelik kan,perkare xjd lagi da cite,haha pape la jnji nk cite jugak ..
Act aien nie gilerr-2 orgnye ..Rmai membe ckp *Tp bukan terencat okengggg ..Tapi ak akan jd TER-sangat berbeza dan laen dgn sesetengah org .kire mcm HIPOKRIT la .Tp sumpah hipokrit 2 bkn dibuat-buat tp kerana tersangat la MALU.



 ...*aien pemalu ?? Klu membe-2 ak bace nie mesti dyeowank ckp gini "sejak bile ko reti malu nie ??" *TERASERR DIRIKU BEGITU HINA ..haha .. Opss telebih suda,ok back 2 the title .,

Esok sabtu ak buat jamuan taw ,korang sume jmput la dtg. .hehe ..
Pato0 ak jmput membe ak sorang nie ,.dye kate gini "klu ko diam,ak lempang kau " .walawe ,.klu ngn ko maybe ak x diam kowt ,Tapi masalahnye ,kan ak dah kate ak malu ngn org tertentu .Buatnye org trtentu 2 ad, mang terkedu,terkelu lidah,terketor lutut dan spesies dgnnye .. Cammano nieh ?? kire kene lempang gak la nie CAPITAL S ?? bereh a~

Bergaye~ mesti seronok kene lempang ngn kau geng ..hahaha

Dah la ,tanok la post byk-2,t kene nganjing ..pato0 TACING PUK ..

#geng,ak da taw da PUK 2 ape ..tp xtaw btol kew x :P
DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

Twilight Breaking Dawn and Ombak Rindu

Hyep korang .. Dengan ini ak menyatakan ak sangat ingin,hendak,nak,mahu dan seerti dgn-nye tengok kedua-dua cerite diatas .Aku tgh sedeyh nie xdpt tgk Edward Cullen ak ..Twilight dah lame at pawagam ! Nak tgk sgt ~!! Kalau cite Ombak Rindu 2 kire ok sikit sbb xdek kat wayang agy .1 Dec nie k ,rmai-2 g tgk keyh ..Ak nak giler tgk Ombak Rindu sbb nk tgk AARON AZIZ ak ..haha ..SUMPAH nak sgt !! Rase boley mati kempunan klu x dpt tgk ..






Okeyhhhh bye u all ..Nanti rMai-2 kite g tgk Ombak Rindu smbil tgk AARON AZIZ ak belakon..hehe .
Pade yg dah tgk TWILIGHT 2 senyap-2 jew ,t ak sentap+dengki =pikir sndiri .haha
DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

Aku ad NARUTO !!

Salam smua ..tgk title ak .rase-2 lawak x ?? x .Ok paham ..Pape ar ,.Act post at bwah nie pasal SASUKE ak yg dah mati BYE-2 .so skang ak dh ad pengganti .haha .xdek la gurau jew . .SAKURA TETAP MILIK SASUKE !! Naruto yg ak mksodkan nie cume patung NARUTO jew .haha ..Lawak kan da besa pown ad patong  .NARUTO pulak 2 .Sbenanye NARUTO nie abg ak belikan utk adek dye .haa ,yg minat NARUTO abg ak ,ak ttap nak SASUKE . Abg ak beli mase ak form 2 .patong NAruto nie sbenanye Tabung ,.ak memang minat menabung dari kecik lagi .X caye sudah !! 2 pasal my brother belikan .
Nak tgk x Naruto saye ..jap ,saye upload pic

#memang ta ley bla ,mcm budak .tp Naruto nie saye bg adek saye da ,.saye ad tabung BEAR pulak ..saje snap pic ngn NARUTO ..

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

SaLaM MaaL HijraH ~

Assalamualaikum smua ..Act saye xtaw nk post pasal mende,tp pikir arie nie thun baru Islam,so saye nk ucapkan SALAM MAAL HIJRAH la ..
Harapan saye semoge saye dpt lupekan perkare-2 yg m'buatkan saye sedih especially teringatkan dye ,yg 2 ok lagi ,yg lagi sedih teringat ape dye bwat ..Dah la ,act saye da lupe lame da smua 2 ,saye gembire sekarang dgn kawan-2 .Itu yg pnting !! HIDUP PERLU DITERUSKAN .Kite kene lupekan org yg salah pd mase lalu kite utk jumpe org yg betol ~

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

oRaNg giLE LayaN kEpALe giLE mEMaNg jAdi giLEr-2 aRh

Hyep korang !! 
Semalam ak tido pkul 3 pagi layan pale membe gile-2. Act ak pown giLE gok smlm ..haha ..bTw sbenanye ak mang gile pown ,membe ak rmai kate ak gile ,tp best kawan ngn org gile nie ,ak gile pown sbb kwan ngn org gile *apekegileakniedaritadigile..haha
First da la kene nganjing dlu ngan SYAME ,pasal CAPITAL A ,peRhh !! MALU SIOT ..(siap begadoh sape berani nak MENTIONED name dye) .Pas 2 ak upload pic nie lam FB 
 Ak tulis "kLu sAye jAdi SAKURA ..
Sape nak jadi SASUKE saye ??









Dengan pantas dyeowank komen ,.Pengomen terhebat Syame Addien ,pErHh !! mang terbaek dye komen ,rase nak MENANGIS kluar SALJI .haha 
Pas 2 penganjing kedua Apit Shooter's ,mujo dye komen skejap jew,tp kejap-2 pown x mudoh dye nie,x reti nk tapes da,SEBUT TEROZ !! .mujo 2 gambo ak ,PADAM komen TEROZ LA !! .
Pas 2 x maen nganjing-2 da ,maen giler-2 pulok ..haha .Cam bodoh kan SyAmE ngan YuSry aka gangster CINA (la sangat) .dok maen giler-2 smpai name BONAI pemaen bola INDON 2 naek ..haha .ape daa.
Kegilaan kami tamat setelah LiNE (tah ape dye pkai BEROKBAND kew wifi) rumah Syame xdek ,.agypown ak da ngantok .kol 3 pagi dowh .. 
Nak tengok gamba 2 at FB ak ?? kLik DI SINI
Alang-2 tengok gamba YANG INI  jugak ea .

#gengseronokdapatkawancamkorang..Ak giler ,korang giler-2 terutaME SyAmE ..Act,ak suke kwan ngn org camnie sbb best ,*xsuke kwan org skema sbb x sehati sejiwe ..Eiuuuu ..

SEMUANYE BERMULE DARI CAPITAL 'A' ..
DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

LaMpU bILik aiR rOsAk ..

Eii SOHaii ar wayering bwat umah ak nie .Mujo ak x kenal ,asal ak jumpe at mane-2 ak cmpok tgh laut bg talapia mkn.padan muke ..wawawa..Saket ati lampu bilik air rosak,nak mndi payoh,masok bilik air pndang cermin nmpok gigi jew mujo gigi putih *pkai KODOMOLION..haha. .Act da lame rosak ,tp ad lampu satu lagi,tetibe lmpu 1 lagi pown rosak ..nie boley jadi MARAH kuase 2 nie ..dLu lampu bilik tido ak rosak ,pas 2 baiki ,pas 2 lmpu bilik air ,.tetibe pagi td lampu dapor pulak rosak .Nie bukan stakat marah kuase 2 da nie,nie rase nk cekik wayering da nie ..Agak-2 la derr .bapak ak byr mahal ,kau wat keje x dek kualiti pulak !!.Yg payahnye ak sbb adek-2 ak mndi x ttup pintu *eii x malu ..hahaha ..Papepown hope abah ak dpt panggil tukang baiki dgn kadar segera la sbb ak x tahan da nie ..

Angry biRd ..
haha ,,tAw La bUkaN ,sAjE jEw :P
DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

KeNapE ALLAH tEMukaN kIta dENgaN oRaNg yANg SaLAh ??

Memang sakit bila cinta yg kita dambakan selama ini tak dihargai oleh insan yg bernama kekasih,apatah lagi kita dibuang begitu saja… tapi,itulah juga petanda terbaik untuk diri dan kehidupan kita pada masa akan datang.

Kenapa ALLAH temukan kita dengan orang yang salah ??
1. Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya apabila kita bertemu jodoh yg sebenar,masih ada rasa syukur kita pada ketentuanNYA. 
2. Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat menjadi penilai yg baik.
3. Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita sedar bahawa kita hanyalah makhluk yg sentiasa mengharapkan pertolongan ALLAH.
 4. Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat KASIH SAYANG YANG TERBAIK,KHAS UNTUK DIRI KITA.
5. Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita sedar bahawa ALLAH MAHA PEMURAH & PENYAYANG kerana mengingatkan kita bahawa dia bukanlah pilihan yg hebat untuk kita dan kehidupan kita pada masa depan…
6. Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat mengutip pengalaman yg tak semua orang berpeluang untuk mengalaminya.
7. Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita jadi MANUSIA YG HEBAT JIWANYA.
8. Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita lebih faham bahawa CINTA YG TERBAIK HANYA ADA BERSAMA ALLAH.
9. Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita LEBIH MENGENALI KEHIDUPAN YG TAK SELAMANYA KEKAL.
10. Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita belajar untuk tidak cepat putus asa dalam percintaan.

Hari esok pun kita sendiri tak pasti samada menjadi milik kita.
PERCAYALAH sesungguhnya ALLAH malu untuk menolak permintaan hambaNYA yg menadah tangan meminta dengan penuh pengharapan HANYA kepadaNYA..

#sesekali ak terfikir,knape ak x mampu lupekan org yg salah sedangkan ak tahu ALLAH sediakan yg lebih baek dari itu. Sebab ak hanye insan yg lemah yg punya rasa sayang .Sesekali Apabila menyayangi seseorang aku x mampu membuang perasaan itu wlaupown pade akhirnye aku hanya permainan si-DIA..


 
DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

CINTAKU DIPERMAINKAN~

 


PERhH tajok ,mcm org bru putoz cinta ..Act ak suke giLEr-2 lagu nie "CINTAKU DIPERMAINKAN-Apit..ad makne kew ?? BiarLah rahsia ..


korang penah kene mcm nie ??
kLu da kene camnie mesti kite akan jadi gini pulak




begitu patahnye hati ..


jika saya memberitahu awak, Adakah mengubah apa-apa? 
 adakah awak akan lihat saya yang berbeza?
 adakah awak masih menjadi sahabat saya yang terbaik?
adakah awak akan menjadi milik saya?
adakah awak akan peduli?
jika saya kata awak menghancurkan hati saya .. bagaimana awak akan menjawab?
 awak merobek hati saya
awak x pernah perasan pon 
saya cuma mmampu menyalahkan diri sendiri 
untuk berfikir bolehkah kita lebih dari seorang kawan ..
 
Lirik Lagu "CINTAKU DIPERMAINKAN"
 
Tidak kah engkau tahu sayang
Betapa ku sayang padamu
Kerna kau insan yang ku cinta
Untuk selama lamanya
 
 

Tapi disebaliknya apa
Yang kau berikan pada ku
Kasih dan sayang ku tiada
Pilunya di hatiku ..

Kini kau berubah
Kau tak seperti dulu
Mengapa sayang mengapa
Engkau jadi begini ..
 
 
Kini aku menyesal menyintaimu
Kerna cintaku dipermainkan
Secukup cukupnya..

Hampalah diriku dalam percintaan
Kau membuat ku tidak mahu cinta lagi sayang..

Mengapa engkau permainkan
Cinta yang sudah kita bina
Kini kalau tak sayang lagi
Berterus terang padaku
 
 
Jangan lah engkau menyeksaku
Tak sanggup lagi ku menanggung
Dugaan cinta yang ku beri
Terhadap diriku
Sakitnya hatiku
Sampainya hatimu..
Kau tidak melayan diriku
Seperti dahulu ..

Cuba kau rasa kan lah apa yang ku rasa
Kini pasti kau juga akan
Menyesali cintaku ini..
 
 
Kini airmata pun mula mengalir
Engkau maseh belum berubah rubah
Engkau tetap sama..

Kini aku meminta maaf
Kerna hatiku dah tertutup
Untuk dirimu oh sayang..

Lepaskan aku ..
Bebaskan aku ..
Pergila sayang..
Jangan kembali lagi .. oh woho
 


 
1 HARI NANTI ,KLU AK DA RETI MAEN GITAR LAGU NIE ,AK NAK MAEN DPN KAU ..ak pegang kate-2 ak ..

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

tENgaH SPM pOwN tEriNgaT kaT awAk :)

Awak !! tadi kite exam kan ??
a'Ah ,kite kan same umur ..ermmm ..dari saye melangkah ke sekolah ,masok dewan ,smpai la jwb exam ,saye teringat kat awak jew taw ..ermm ,awak bukan taw  pown ..Tengah-2 tulis esei 2 ,mcm-2 saye pikir pasal awak .. awak boley jwb kew x ?? awk ad masalah nk jwb kew x ?? awk dah mkn kew blum ?? pen awak ad dakwat kew x nk bwat karangan ?? mcm-2 lagi la ..smpai BM paper 2 yg bina ayat 2 saye tulis name awk jew ..punye la saye teringat kat awk ..TAPI ..saye taw ,sikit pown awak x teringat kat saye kan ..xpe awk ,saye paham ..saye xkesah .Saye dah boley terime kenyataan awk bukan utk saye ..
Org ckp kite byk persamaan ,tp HATI kite laen-2 ..x pe la awak ..jodoh ,ajal maut smua 2 kan di tangan tuhan ..

#HOPE AWAK SUCCESS DLM SPM NIE N DALAM HIDUP SUPAYA BILE AWK KAWIN ,BOLEY TANGGUNG ANAK ORG ..XKAN PAS KAWIN NAK MKN PASIR ..hahahah ..k gurau jew 

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

SPM

4 all SPM candidate mesti bedeba-deba ann ..mane x nye ,lagi 3 hari lagi exam ..tAkod nye la rase ..
Aien saje post hari nie sbb arie nie Last aien on9 ,..tomorrow and tomorrow nak fokus pade exam ..
rindu la kat smua membe-2 fb dan bLOg busyuk-2 nie ..heeee
tp 2 minggu jew pown ..
s0 pade membe-2 yg rindu aien 2 ,2 minggu jew aien lesap ..*cehh perasan ad org nak rindu dye ..

pade smua org doakan aien iyea ..Hope dpt jawab dgn baek :)
Aien target 5A jew dari 9 subjek ..

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

DEMAM

Ouhh ..penad arh ..dah 18 kali bersin da nie ..
hingus x berenti kluar ..ape la naseb ..minggu dpn SPM seyh ..hah kejap ,,nak terbersin lagi ..penuh la mikroorganisma kat keyboard ak nie ..
start demam arie isnin ,arie selase sehad da ,tetibe hari nie rabu demam balek ,da la bes0k ad jamuan perpisahan kat skola ..
da la guy ,x daye nak p0st panjang-2 ,..ha ,nak tebersin lagi ..aduyai ,,penad da nie ..

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

kEserOnoKaN dALaM kEsegaNan

hyep all ..semalam ISNIN 7.11.2011 ,ser0nok kowt :) 
semalam kan arie ke-2 raye aidiladha ,biase klu aidiladha org x bejalan sgt ,org bese buat KORBAN ..sebelum raya 2 kawan saye kate nak dtg umah ..s0 saye anggap dye gurau-2 .Tetibe ari ahad 2 dye kate nak dtg ..saye xdek kat umah ,s0 saye s0h dye dtg mlm ,mlm 2 dye dah plan nak dtg ,tetibe x jadi ,lewat sgt katenye ..yelah ,x s0pan k0wt ,dye laki ,saye perempuan ..heeee
pas 2 bes0knye,saye bangun tido rase saked tekak giler ..saye pikir "ahh sudah ,demam la pulak ..saye p0wn wat derk kat demam saye nie ..saye anggap dye x jadi dtg sbb x msg p0wn ..lagip0wn kat umah ad saye ngan abg saye n adek saye ..Tetibe petang 2 dye msg tanye saye kat mane ,nak dtg da nie ..saye p0wn kate ,."ak demam nie" .dye kate "demam pulak ,cam x nak kasi ak dtg jew" ..Last-2 saye kate "DATANG JEW LA" ..
Act, dye xtaw p0wn saye d0k mane ,tp KESUNGGUHAN nak pegi ,dye jumpe jugak umah saye ..
dah smpai umah ..*SAYE PUNYE LA SEGAN ,X TERKATE TAHAP KESEGANAN-NYE ..RASENYE KETAR KAKI SEMALAM ..ad la kawan dye 2 buat lawak bodoh ..saye gelak la ,.dah name p0wn demam saked tekak ,s0 gelak p0wn mcm lawak lah ..tp mang lawak p0wn kowt ..
*selalu kat skolah keje gelakkan org,hah!! amek kau kene gelak ngan org!! ..
lebih kurang lam sejam jugak KOWT ..tah ,not sure ..memang la gembire dan seron0k sbb akhirnye dpt gak jumpe ann ,..tp dlm keadaan muke yg selenge disebabkan demam ,jadi segan pulak ..

Sampai mati ta ley lupe kene GELAK and NGANJING ngan korang GENG
SERONOK la ,LeN kALi dTg Lagi ea :) ..hahahaha

p/S ..capital A ,ak tulis pasal ko ,jgn marah taw ..hehehehe




DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

sAkEd hAti + pEdiH jANtoNg = sEdeYh !!


Ermm ,,sedih nye la ..dah sebulan minx 125zr kat mak ..x dapat-2 pown ..sedih taw x ..x semestinye smua yg kite nak kite dpt ,tp ak juz nak 125 ,2 jew ..ak x minx byk pown .. .knape la payah sgt org dlm rumah ak nak paham .!!ak stress gini .. dah la nak SPM minggu dpn ,,ak jadi stress sgt kang x dpt fokus pape ..pegi mam la !! ..kLu smpai result kluar ter0k ,ak d0k rumah smpai tue !! motif* peduli kew taik ,sape s0h ak nak 125 x dpt ..
ALasan mak ak x xley beli 125 ,(hal kluarge,taley kasi taw sini) ..SERABOT SAKAI BANGANG !! .knape ak kene tanggung atas masalah yg org laen timbulkan !! .ak dah bengang sangat kang ak bako jew rumah !! jgn cabar !! ,ak klu dah smpai tahap ,ak buat sungguh ..merempat la korang ..ak ad tempat tinggal da *sekolah JUVANA amek ak ..

ABAIKAN SEGALA KATE-2 KESAT DIATAS ..
MENULIS ENTRY SMBIL MENANGIS + MARAH + BENGANG + TEKANAN PERASAAN = NAK TECABOT KEY NIE AK TEKAN !!

ad beberape pic smpat snap ngan 125 bru membe

dlm pic nie jew la happy ,becoz atas 125 ..balek jew rumah ..ERMMMMMM

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

TerkuRuNg LaM tOiLEt bEraMai-RaMai

Tgk title .mcm lawak jew kan..tp 2 la yg ak alami.
Arie nie balek kem teroz nak post pasal nie sbb kejadian nie berlaku kat kem ..HARI SABTU 29 OCT 06.30 P.M ..
Ingat smpai bile2 ..
camni cite dye ..pukul 6 ptg 2 kami smua g mandi ,dlm toilet 2 saeng2 ak gok ..Pas 2 sorang kawan kami nie nk tutup pintu ,memang realitinye pintu 2 xley ditutup rapat ,tp kawan kami nie TER-tutup TER-lalu kuat ,lalu pintu 2 TER-tutup rapat dan TER-kunci ,yg menjadi masalahnye ,dari dalam pintu 2 xdek tombol ..So memang xdek care da kami nak bukak ..Time 2 ak tgh mndi ,so ak rilek agy la ..ak siap jew mandi ,ak kluar membe2 kate "ko nak g mane??x boley kluar" .ak punye la tekejowt,mujo x pengsan ..Tetibe ak teringat ak bawak nset "mcm xlogik mandi bawak nset,Tp mujur la ..kLu x memang kami dah buntu camne nak kluar ..TEpon membe soh dye dtg tendang pintu ..TAK BOLEH !! ak dah risau ..ak ngan FATIN ngan MIEra paling risau skali ,yg laen rilek jew ..Pas 2 membe panggil cikgu ,cikgu datang .cikgu tendang pintu ,X BOLEH JUGAK !! korang bayangkan lah perasaan kami mase 2 ..Cikgu kate nk try cari kunci ..Masalahnye toilet 2 XDEK KUNCI ..kitorang dah risau kuase 2 ..Tetibe ad sorang budak laki lalu at sito (membe saye lerrtuw) .Dye datang memberi bantuan ..rasenye ad nak dekat 10 kali dye tendang pintu 2 smpai sikit lagi nak bedarah kaki dye kene besi ..Akhirnye terbukak jugak pintu 2 .ALHAMDULILLAH ..
kLuar jew rase happy tp ad la suare2 sumbang yg m'buatkan kami moody *mcm bag0z ..bukannye kami sengaje nak ajak BEGURAU maen kunci2 ..konklusionnye ialah wlaupown time terkurung 2 takod ,tp dah kluar 2 rase mcm best sbb ianye satu kenangan manis yg susah utk lupe :)

p/S. perkare first mase ak terpikir mase terkurung 2 ialah Lapar dan nak makan..hehehehe

Sempat la Snap pic at KEM 2 ..tgk nie


kemane saye pergi gitar slalu disisi ..wlaupown skolah
*yAng nie gitar membe sebenanye ..xberani ar nak bawak ..

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

Nak bErmuLe sEMulE sBg SAHABAT

Ak xkEsah KAU dah xnak kat ak ..
Ak xkEsah kLu KAU pilih orang laen..
Ak xkEsah KAU PLAYBOY²
Tapi ak sgt kesah sbb KITA dah sia-2 kan PER-sahabatan kite selame nie~


Mesti saked Hati iNi kau tinggalkan ,
ku ikHlaz tok bErtahan ..
PERCAYALAH >.ak x pernah benci kau.<


Andai TUHAN bagi kita satu lagi peluang ,
biarlah kite bermule smule sebagai SAHABAT..


Kite bermule sbg SAHABAT ,biarlah selamanya SAHABAT ~
Sbb ak xnak ad istilah musuh antara kite


sweet ann klu kite camnie
as a friend~


DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

Aku hanya mampu bersedih


Saya nak benci awak,tp x boleh.
Saya nak tanya awak ,
'Perlu ke awak buat saya sayang awak?Perlu ke awak bagi saya harapan?Perlu ke awak kata awak sayang saya?Perlu kew semua kata-kata cinta awak tu..PERLU KEWW ????'

Setelah saya menyayangi awak ,tiba-tiba awak pergi mcm tu jew !!Ada x awak bayangkan perasaan saya. Bayangkan apa yang saya rasa .Sikit pun awak x fikir awak dah mainkan perasaan saya ,awak dah patahkan hati saya,hancurkan perasaan saya..

Awak buat saya banyak berubah ..saya dah slalu mkn sbb awak marah saya x mkn, saya dah jarang ponteng sekolah sbb awak marah saya malas giler ,sebenarnya awak xtaw saya x dtg sekolah sebab saya demam. Saya dah jarang on9 FB sbb awak marah saya slalu on9. 

Awak tahu saya sedih sangat ..Tapi saya kuat sebab saya ada kawan-kawan .


DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

sayang hanye kenangan ..

ASSALAMUALAIKUM ..
pasal p0st saye kat bawah nie kan ,smua 2 hanye tinggal kenangan jew ...wlaup0wn sedih hati nie tp saye nak bwat cane lagi ,kite hanye mampu merancang tp tuhan yg menentukan ..
Kawan saye kate gini kat saye "andai ade j0doh ,korang pasti bersatu,ad hikmah disebalik kejadian" .thanks friend,ak bahgie ad kawan cam k0 ..
Sekarang saye cube utk tersenyum wlaupon dlm hati hanye tuhan yg taw ..xdek gune menangis ..Klu tuhan takdirkan dye milikku,pasti dye ak punye..


TAPI ,saye ade kate2 utk dye ..


>salah saye pd awk ape ?? sEkeLip mAtE awk berubah~ xdek ape saye mmpu ckp melainkan saye sgt syg kan awak ..sepanjang mengenali awk,saye makin syg awk ,.ape yg saye mampu luahkan adelah saye menyesal couple ngan awk ..7 bulan kite bekawan,tetibe couple,pas 2 awk x teg0 saye dah kan ..andai kite bekawan,x mungkin kite bermusuh kan..saye nak tnye awk ,bg awak adekah kite bermusuh ?? ..awk anggap lah mcm mane p0wn ,saye ttap syg awak sbb awk dah buat saye x bole berhenti menyayangi awk.. saye susah nk lupekan org yg saye syg ,nnti klu saye da lupekan awk,saye bgtaw ea tp saye x taw bile dan boleh kah saye ?? ..Terime kaseh uTk segalenye wlaup0wn cume seketike..saye ad 1 lirik lagu nak bg kat awk ~kau pintaku supaya setia,akhirnya kau yg berubah~ ..1 lagi,saye harap awk bahagie dgn couple bru awk ..TAHNIAH ~..
sEkiaN tErimE kAsEh ..ikHLaS dAri hAti _aien_ <




DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

SAYANG KO GILER2 MY CAPITAL "A" ..

**  in LOVE 
hehehe . .. 
saye SAYANG dye sgt2 ,. .giler2 la ...
hehehe ..mY capital 'A' ..sAyaNg kO :p


DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

My capital 'A'

saye sayang mY capital 'A' ..heeee ..
secret la lu shper my capital 'A' too ,t klu dah sedie,saye kasi taw 1 dunie yEaw .. :P ..
memule ingatkan nak syg gito² jew,tp TER-sayang sungguh ..sayang giler pulak 2 ...hehehehe


  ◘ SWEAR AK SAYANG KO ..!!


DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

Kawan tErbaEk sEumUr HiduP sUsaH sENaNg ..

kLu ak ad buat salah,maafkan ak ..
ak La kawan yg paling terok kat ko ann ??
x terkate betape byk ko tolong ak ,tp bile ko minx tolong ak pulak byk jew alasan ak bagi kan ..SORRY kawan ..Ak x kan tolak pertolongan ko klu x dex sebab la kawan ..
ak bukan x nak tolong ,tp ta ley tolong ,utk ko taw ,ko la satu2 nye kawan yg x mungkin ak sakitkan aty ,tp ak manusia biase ,ak ta ley elak sume 2 wlau ak cume sebaek mungkin tok jage perasaan ko ,TP dengan sume yg ak buat nie,ak taw ko terasee ann ,..ape jeniz kawan la ak nie. ..Ko nyesal x kawan ngan ak ?? ak harap x sbb ak syg ko sbg kawan ak ..


HOPE KITE BEKAWAN FOREVER AND EVER ERK ...

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

wEi giLEr,ak dA TER-suke kO La boNgok !!

wEi giler ,ak da TER-suke ko la bongok ..SEBAB

  1. Ko baek
  2. ko hensem giler
  3. ko x melayan pompuan
  4. Ko pendiam KOWT (tipu2)
  5. ko senyum cam nak tekencing ak pandang (sweet sgt seyh)
sebenanye da lame da ,tp ak cover baek punye x nak bg org taw sbb bukan ak sorang jew nak kat ko ,1 sekola seyh ..byk sgt persaingan ..
TP ann ,disebabkan SEBAB nom 3 tu ,ko tego ak pown x penah ,ak jew la syok sendiri sorang2 slalu USYAR ko dari jaoh ..x kesah ,janji dpt tgk muke ko pown jadi la .bahgie da hari ak ..chehhhhhh..
DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

T E R I N G A T . .

HyEpp aLL ..
nak cite pasal some1 yg ak teringat ..
acT ,kekadang ak jadi teringat zaman kecik2 ak ,tp 1 yg ak paling ingat ialah KAU ..ko kawan ak mase kecik ,ak ingat agy kite maen HIDE AND SEEK ( cEhh ,nak buat koya speaking lak ,maen nyorok2 senang) .kite maen ramai2 ,best sgt ..xtaw ngape ..bongok giler rase ,kite g nyorok same2 lam stor belakang umaa ak ..hahahaha ..dah la ak nak tekencing mase 2 ,jenuh tahan .cam bodoh rase .hah .


mcm gambo tepi nie la ak tahan kencing ..bHahaha ,,x senonoh la..








..TP 2 dLu ,skang jangan kan betegor ,pandang pown x dah kowt ..Maybe becoz ko da femes ,ala2 jadi model gito kau ,arap pasnie jadi artis pulak erk ..


X NAK BETEGOR .. 2 HAK MASING-MASING ..kbai
DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

sOrRy awAk ..

Awakkkk ,,sorry erk ..
saye bukan x nak trime awak ,tp
hati saye x suke kat awak ..
Saya boleh say YESS ,tp saye ta ley pakse hati saye ..
sekali lagi sorry ..
besok saye berAnikan diri jujur erk awak ..
HURMMM.. .setiap kali saye nak jujur ,setiap kali 2 saye kesian kat awak ..tp kawan saye kate smpai bile nak maen2 kan awak ..Okay ,saye jujur tp awak terime erk ..

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

Kene Kutok ngan Membe2

SALAM ALL


See the title lorh ,bah ! mang sedeyh meyh + malu siot = nak benti skola ..hahahaha
Td pas abez pekse blaja lam klaz 5D coz cikgu buat kelaz gabong ..
*AisEhhh ,nape x gabong ngan 5C ..hahahaha
Pas 2 ak dok la lam klaz 2 ,depan ak budak kepale besar *hahahaha ,,series kpale dye mang besar ..K tipu..
aCT ,yg dok dpn ak skandal ak ..*Copp ,skandal ?? Eii yearkk ..hahaha ,xdex arh ,kami kawan tp kami DI "SKANDAL" kan membe sbg ..malu dowh ,yg kawan ak name tYkaH 2 x berenti-renti kutok ak ngan dye ..dye jniz diam ..aduhhhh ..ak anggap bese jew la an bab malas nak care sgt ,tp dye malu smpai merah muke ..sian ak tgk ..ngek korang nie !! ak paling ta ley blah ,time dye mengaji ,perhh mang sedap ,.aceceh ,kau bace kau bangge ..hahaha ..Tp pas dye abes ngaji 1 klaz kutok ak ngan dye nape !! x dex pasal arh .. ak boley selambe agy dowh ,sidie 2 pemalu .*cehh pemalu !! .dah ar ,disebabkan korang, tegor ngan dye pown ak x pernah ,.x dex pasal ar ,bru ingat nak smbut birthday same kat secret recipe (birthday kami same)..*hahaha ,x bleh blah .. xdex arh guraw jew ..
DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

AFTER LOVE-FT ISLAND





After Love-Ft Island


nae sarangira saenggakhaetgo
nae jeonburago saenggakhaetgo
nae majimagi dwil sarang keuge neorago miduseo
neo hanamanul wihae uhtgo
neo hanamanul wihae salgo
keuge haengbokilggeorago ni sarangul medeotnunde

modu da geojitmaliya da geojitmaliya
neoui sarangul da geojitmaliya
eetorok apeuge haeseo
nal sulpeuge haeseo ulrego gan sarangijanha


namanul saranghandago nal jikyeojundago
neoui sarangun da geojitmaliya
nae maum da gajyeogago sarangdo gajyeogago

ddeonanun gei sarangijanha
han saramege sarangdatgo
han saramege sarangjugo
keu sarami neoilggeora babocheorom midununde

sarangiranun malun geojitmal
sarangul handan maldo geojitmal
yeongwoniranun maldo geojitmal
dolraondanun yaksokmanul naege namgin chae
keudaenun eodiro (jakkuman meoleojijanha)
keudaenun eodiro meoleojigo meoleojyeodo
nanun neo hanamanul saranghae

neo dashi dolaoolkkabwa naegero ulggabwa
nanun sarangul dashi mothajanha
eetorok apeuge haedo nal sulpeuge haedo
neo hanaman gidarijanha

modu da geojitmaliya da geojitmaliya
uhri ibyeolun da geotjimaliya
niga nae saranginikka nae jeonbuinikka
neo hanaman gidarijanha



EngLish TraNsLate

I thought you were my love
I thought you were my everything
I believed that you would be my last love
I laughed only for you
I lived only for you
I believed in your love and that it was happiness

Its all lies. All lies
Your love for me was all lies
Youve hurt me so
You left me crying
You said youll love only me, protect only me
Your love was all lies
You took away my heart and my love
and leaving me was love

Being loved by one person
Giving love to one person
I foolishly believed that person would be you
Its all lies. All lies
Your love for me was all lies
Youve hurt me so
You left me crying

You said youll love only me, protect only me
Your love was all lies
You took away my heart and my love
and leaving me was love

[RAP]

To say it was love was a lie
Saying that you loved me was a lie
Saying it was eternal was a lie
Left me Only with the words that shell come back
Where did she go (Were falling further apart)
WHere did she go Were falling further further apart
Ill love only you

Just in case you came back, back to me
I cant love again
Even though you hurt me, and saddened me
Im waiting only for you
Its all lies, All lies
Our separation was all a lie
Because you are my love, my all
Im waiting only for you


p/s : ak post psal lagu nie coz ak minat lagu nie ,lagu nie best ..1 agy pasal makne lagu nie pown mendalam ..tgk tajuk la ,AFTER LOVE ,lps becinte x byk yg still akrab ,kebanyakan da jadi musuh .right ? ..So lagu nie byk bg makne ..hayati la ..

:4 me ,denga suare LEE HONG KI (vokalist ft island) pown dah nak nangis

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE