! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Kenape awak follow saya ??

Kenape awak follow saya ??

HELLO MY BELOVED READER


Saia mau cerite about all people yg mengfollow dan difollow saye dan all people yg mengfollow-follow all blogger (saia rase ayat sudaa pening ,demam kali :p )


K ,ape yg membuatkan saye terpanggil menulis title ini adelah kehairanan saye when u follow someone ,it is you always singgah kew blog mereka *ceh ak speaking cam haram ...hahahaha ...ramai2 gelak puas2 la coz I don't care ..
I think at least you all like post someone 2 pown ok da utk menunjukkan anda membace entry mereka termasuk saia..
klu rase xnak like (xjumpe button like *BAGINYE) komen something kat SHOUTBOX pown ok you all ...Jgn setakat follow jew . .. 
Actually ,rmai antare kite suke mengejar follower beratus-ratus beribu-ribu termasuk saia ..:D .. .Tp jangan hanye follow u all ,sesekali 2 singgah dan blogwalking la sikit ,kredit pade yg suke blogwalking ..


Saia mengaku saia susah mau follow org because saye akan follow blog yg betol2 saye nak taw setiap perkembangan nye dan blog yg bagi saye btol2 menarik tertarik dan memang deboommmm
Tp if saye dah follow blog someone 2 ,saye ta penah miss bace setiap entry dyeowank ..


So ,kredit pade korang sume yg follow saye smpai follower saye nak dekat 200 dah ,..Tp adekah anda mengikuti perkembangan blog saye ? ? At least korang like if ta nak komen ..


Saye sayang awak ketad2 klu slalu tengok blog saia becoz awak2 mengabiskan mase dan tenage di blog busyuukk masyamm nieh ..hahahaha


p/S saye suke awak2 klu awak2 sweet sgt ..hehehe








DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

4 pengomen comel komen disini:

Saiazuan said...

nk follow some blog tu msti la ikhlas an.. plus follow if btl2 minat je :D

aiEn NaTaSya Nia said...

yUpp ..bToL 2 ..2 pAsaL sIkiT jEw bLOg yG sAyE fOlLoW .. .sBb sAyE fOlLow kLu bToL2 miNaT ..mcM bLOg awAk

adeek said...

cantik la kamoo pnye blog bleh x kongsi cmne nk ksi cantik cm kamo nye blog..

aiEn NaTaSya Nia said...

biAse jEw La adEek ..kEbANyakaN tUtOriaL sAYe AmEk kaT Lyssa Faizureen puNyE bLOg ..