! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Selamat Bercuti pelajar sekolah..

Selamat Bercuti pelajar sekolah..

Assalamualaikum.
Hari ni Jumaat last day sekolah, Selamat Bercuti kepada semua pelajar sekolah.. Kepada pelajar SPM, ingat paper anda tak habis lagi.. Lepas habis paper tu memang series heaven giler rasa..haaa ada pengalaman lah katakan
Kepada semua pelajar sekolah, cuti ni jaga kesihatan, jaga keselamatan.. 
Aku still tak tahu nak buat apa sempena mengisi masa lapang.. Yelah aku kan dapat cuti jugak..Disebabkan aku PRA UNIVERSITI so haruslah gedik panggil cuti sem.. Aku kan dah habis sem 1..Kepada budak sekolah of course la anda dapat cuti sekolah bukan cuti semestar..hahaha..
Kepada adik aku yang akan memasuki Tingkatan 4 pada tahun hadapan, sila buat keputusan paling bijak aliran apa yg kau nak ambil.. Kalau kau tanya nak masuk kelas apa of course la aku jawab "Teknologi" sebab aku duduk kelas tu..Tapi kalau kau tanya "nak ambil Biologi ke Prinsip Akaun?" , sila tanya pokok. Aku tak tahu bende, yang aku tahu subjek tu susah..
Kalau kau taknak result kau rosak, baik ko duduk kelas Techno ambek subjek Perdagangan... Eleyhh kepala otak kau tu lebih kurang aku je sebenarnya, tak payah nak bongkak sangat lah..haha :P
Cuma nak bagitahu, Romeo Beckham ni comel la..Ha ha ha 

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

5 pengomen comel komen disini:

JungRara said...

Anak beckham semua encem n kiut..hihi

wisata bakti alam said...


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Inspektor Azim said...

tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek :)follo jgk taw dan doakan palestin skali :) berpesan2 perkara baik :)

Tak Mungkin Benar

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

☆Moona☆ said...

KAMI BUKAN BUDAK BERSIH 3.O OUKAY .