! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Bekerja

Bekerja

Assalamualaikum..
Hai korang.. Setelah lama aku meninggalkan blog yang ohsem ni, akhirnya muncul jugak 1 post dari aku.. Aku harap korang tak patah semangat lah bila buka blog aku benda yang sama je korang baca.. Sorry sangat-sangat..
Bersempena dengan cuti semestar ni, aku kerja.. Yelah ,nak jana pendapatan.. Boleh menampung untuk kos semestar depan.. Daripada duduk rumah je, takde income langsung..
Aku kerja part time je..Ganti kawan aku yang telah melanjutkan pelajaran di UITM .. Tinggal lah aku kat Jengka tercinta ni.. 
Okei back to topik, disebabkan aku kerja, aku penat sangat.. Dan memang aku tak larat nak tulis blog.. Tapi aku akan pastikan blog aku sentiasa ohsem..heheh
Siapa-siapa rindu aku boleh la tweet tweet dengan aku dekat twitter A1ΣN N1NO ヅ <---- Follow jangan tak follow k.. HEHE Promote pulak dah..
K Lah, sampai disini dulu yea..
Aien, Erna, Tiqah ..
Inilah kedai tempat ku bekerja..
Jangan report kat bos aku curi tulang dengan cara snap pic banyak-banyak..HAHA..


DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

2 pengomen comel komen disini:

wisata bakti alam said...


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Harith Iskandar said...

bagi tau bos :)
tahniah sbb dpt luangkn masa dgn cara yg berfaedah.tahniah lg sekali :)