! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Result Semester 2

Result Semester 2

Assalamualaikum.
2 bulan dah tak tulis blog. Act lupa dah kat blog.. Hahaha..
Isnin baru ni result sem 2 keluar. Kebanyakan student kat sekolah aku result down. Aku pun :'( .Sakit jugak la hati. Dah la kena repeat 1 paper, paper yang aku malas repeat pulak tu. Hurmmm.. Menyampahhhhh
Tapi kalau nak diikutkan result aku kira okei dari yang lain. Semalam cikgu bagi ranking pointer. Aku dapat no 11 dari 84 pelajar.. Aku nak top 10.. Hahaha.. Tapi ranking tak penting, yang penting pointer. Yedak ?
Sem 3 ni ingatkan nak struggle tapi huaaaaaaaaaaaaa stress la. PBS bersepah.
Tapi aku cuba jugak la buat yang terbaik. Ini pilihan aku, aku kena tempuhi walau beribu cabaran mendatang. cewahh ayat.
Aku harap sem 3 ni penuh keberkatan la dalam hidup aku. Sudah tiba masa untuk berubah..
K, la. Sampai disini dulu. Bye readers ^__^


DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

3 pengomen comel komen disini:

Nour Adieb said...

ohhh, form 6 ya. dulu sistem kami x pakai 'semester'. mcm pljr form 1- form5 gak. susah. bestnya form 6 skang guna sstem semester. hee. btw, good luck :)

coklat susu said...

xpe2~~usaha lagi ye :)

Harith Iskandar said...

bagus2 :)