! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Pahang VS JDT

Pahang VS JDT

Assalamualaikum.
Haiiii semua, Yeayyy Pahang menang lawan dengan team 3 bintang !! okei ini bukan entry provok.
Hari jumaat minggu lepas kami pergi SDM dengan susah payah dan penat lelah. Sebab kereta rosak pertengahan jalan. So kena bawak slow sangat then setiap 10 minit kena berhenti untuk isi air. Rasanya ada la benda dalam enjin tu bocor. Ya Allah kami sangat tabah masa tu, pergi 5 orang. Aku, Nana, Abell, Syiera and Abang aku. Bertolak pukul 3.30 petang, pukul 7 baru sampai. Biasa masuk sekali dengan ultras tak payah beratur, ni dah lewat sangat ultras pun dah masuk. So kami pun beratur, potong barisan pulak tu. Haha. Pukul 8 suku baru dapat masuk. Stadium dah penuh yang amat. Nasib baik kawan abang tolong jagakan tempat kat dalam. Masa kami masuk tu dah ramai kena berdiri. Walaupun dapat tempat belakang tiang gol, tak nampak bola sangat tapi yang penting dekat dengan Elephant Army. Bapak seronok nya chant lagu La Grande Storia.
Balik tu singgah makan dulu dekat Bukit Sekilau, then pergi Teluk Cempedak. Dalam pukul 2.30 pagi baru balik. Pukul 4 sampai rumah. Esok kerja. Mampu nak hadap ?

Demi Pahang Darul Makmur
 Acah acah ultras Elephant Army
Sorry mafla EA terbalik, tak perasan.

SEKIAN TERIMA KASIH MEMBACA.

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

5 pengomen comel komen disini:

SSurianah Yana said...

salam...Ain !! ^^

saya follow sini..

http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/02/bunga-forget-me-not.html

SSurianah Yana said...

salam...Ain !! ^^

saya follow sini..

http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/02/bunga-forget-me-not.html

Harith Iskandar said...

alamak kisah bola ker?hehehe sy xminat ;p

Anonymous said...

nk swap ngn mafla EA bole x???

twinscraftlife said...

HI~ 안녕하세요!this is twinscraftlife! Pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요^^ twinscraftlife.blogspot.com