! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

Assalamualaikum
Klik banner kalau nak join..

Faktor utama saya berblog ialah saje je suka-suka sebab tengok kawan ada,saya pun nak jugak la..haha..Lepastu rasa blog ni menarik dan boleh tulis panjang-panjang so menjadikan blog sebagai diari harian..Macam mana boleh terjebak dengan dunia blog ialah sebab kawan tanya "Aien,ko ada blog?" Saya jawab "takde,blog tu amende?" ..haha ..Last-last kawan tunjuk blog dia, terus saya minta dia buatkan..Apa yang menarik diblog saya korang tentukan..Sumber inspirasi dalam dunia blogging ? Ermm .. Semestinya kak Yuyu Zulaikha ..Saya respect dia..Dia pandai bahagikan masa antara blog dengan pelajaran..Lagi 1 sebab dia kecik comeyy je..hehehe

Sekian..Jom join ramai-ramai

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

90 pengomen comel komen disini:

nis said...

Hai datang dari planter sama. jom singgah Blog saya

http://heesicca.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Selamat Bersegmen and GudLuck !~

Minah Sepet said...

Datang dari segmen yang sama :)

http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah sini!!
selamat malam :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

I'm Arina :D said...

Hii , saya pun join segmen yang sama :D
http://arinalola.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sharifah Nurshahira said...

Singgah sini !Dari segmen yg sama :D

SCA said...

segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com/

ieka farhana said...

salam jejalan dsini sambil BW jom serbu
http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_5.html

yupss yuyu zulaikha sangat comel (:

Marlia binti Husin said...

Singgah sini baca entry dari segmen yang sama..=D

http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mimie said...

dr segmen lyssa =)

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

fiqah hamed said...

jemput join sini.. (:

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

dan

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html

*syarat menyertainya sangat simple*

Amalina Razali said...

datang dari segmen yang sama :)

http://amalinarazali93.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizurren-kenapa-aku.html

Nana said...

Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

myu said...

Salam :)
Myu singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mama Adam said...

hi!

dr segmen yang sama :)

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

#1676

Anis Athia said...

datang singgah sini, dari segmen sama...

happy blogging :)

jom ke blog anis pula : http://www.anisempoi.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul Ain said...

nama kita sama : ) http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

Zamani said...

Zam terbang melayang dari segmen Lyssa & mendarat kat sini ;) Jemput terjah ke entri Zam juga~

http://zamani84.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ok, gtg now~ Bye :D

fara_nym boboiboy said...

hai singgah http://faranymboboiboy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Intan Wandalaara said...

terjah follow sini dari segmen sama :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyraaa Rawrr ♥ said...

datang dari segmen sama.
http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Novelgurl said...

Ha'ah..kak yuyu comel an.hihii.

Anis Farhana said...

Hai , datang dari segmen yang sama :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Yanie Andierah said...

Singgah sini and saya dari segmen yang sama :) tak lupa follow awak sekali kalau sudi follow saya balik eh :) komen entry saya pula :) . http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cikgu Ma said...

salam kenal..dari segmen lyssa ^_^

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cik Lyeen said...

Lyeen dtg sini follow dr segmen yg sama..:)

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

happy blogging dan ni cupcakes utk kamu..:)

Fendy said...

singgah dari segmen sama....follow sini ...no.1679
singgah blog fendy yer...xfollow pon xpe...its okay..

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nur hanim said...

Hi datang dari segmen yang sama :)

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_6.html

Fravlein Ulan said...

segmen sama~ FOLLOW SINI ! cute nye blog .. jeles nihhh :3 FOLLOW balek kay ? maksehhhhh ;D

Azwar Syuhada said...

azwa pon join..

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Tengku Iji said...

salam perkenalan :) dari segmen lyssa faizureen
http://tengkuiji.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

BeLLa said...

jemput baca http://dayahsanif.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Elih Japahar said...

Blogging sebab terikut kawan ke...hehe

Singgah dr segmen yang sama,

http://elihjapaharkini.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html#.UHBFH5jMhc0

@ShafyqOnlyy said...

http://teamshafyqonlyy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html <- BLOGWALKING sini pulak :)

Nazuerah Azhar said...

Hye Awak, Dari segmen yang sama :)
Salam kenal dari Ju'ah, Comel blog awak .

http://nazuerahazhar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyna Reen said...

dari segmen lyssa :)

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Misz Mieza said...

Salam tuan tanah!

MM datang terjah dari segmen sama.. Oh! btw follow sini skali lah #1685 ^_^

Kalau sudi jemputlah singgah ye..

http://pape-jer.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Zatiey Ismail said...

dari segmen yang sama.. :)

http://zatieylicious.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Norazilah Abdullah said...

Hye , singgah sini dari SEGMEN yg sama :D

http://kutahukuadamu99.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

kate na said...

dah folow ..dari segmen yg sama sila folow balik http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Hazirah Muslim said...

dari segmen yg sama (:
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

ifah said...

hey,, singgah sebentar dari segmen kak Lyssa ;) http://mylifesinglesimplecoupletrouble.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

minah sEmpooOT said...

dari segment yg sma,,, jempot la ke blog minah,, :) happy blogging yup!

Si Matatajam said...

Singgah dari segmen yg sama..happy blogging

deqjamucuxx said...

jalan-2 here :) from same segmen :) peace !

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Hanif Redland said...

Datang singgah sini membaca cerita kenapa awak berblog..hehe..

http://hanifredland.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

faizah jaafar said...

dari segmen yg sme..meh2 jalan meh..hehehe...follow done too....

http://mefaizah.blogspot.com/

Izzah Norlizah said...

fktr&ssb yg sma knpa kta b'blog^^

dtg dr segmen yg sma

Jom bca entri sy lak&bg komen sikit :P

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

@nurulfatihahramli said...

Fatihah Amsyar here.. insan ke 128 dalam list name segmen ini :)

comelnye purple pink..hehe

http://fatiehahramli.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html#comment-form

Zee Suhaini said...

Salam...singgah dari blog yang sama..akak dah follow sini..singgah akak punya if tak kisah ye..:)

http://auntummawar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Arrien ::@man!:: said...

hye Aien.. singgah dari segmen yang same..done follow here too..jmput lwat sye kmbali yea..follow me kalau sudi :)

http://arrienlove.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Aisyahhhhh said...

Done follow. Follow back yawww !

http://kuzumahachirodisini.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Aida Nur Iman binti Herman said...

Dari segmen yang sama. Terjah entry saya: http://diariaida.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Andi Sakinah (Si Peminat Purple) said...

Singgah dari segmen yang sama
http://andisakinah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Singgah dari segmen yg sama : http://www.yanaliyana.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

P/S : Alalalala , dia suka kat kak Yuyuu laaa ,heheeeee...

Budu Bilis said...

saya datang BW dari segmen yang sama. ^^ happy blogwalking

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Encik Zaharin said...

Dari segmen LF - Singgah dan follow terus.

The Queen's said...

Hiii , datang dari segmen sama . Mehh ~ http://youaresoooawesomee.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Rochelle Liong said...

Dari segmen yang sama ^^ huhu <3 I love your story :)
http://missrochelle1999.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

izwan said...

salam...dari segmen yang sama....tq
http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mrs. Sarah said...

Assalamualaikum...saya dari segmen yg sama.

http://duniasarahupsr2013.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

aku eryati said...

singgah berkenalan d sini...dr segmen lyssa
http://eryati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Yuyu Zulaikha said...

aloloooloo.. ni yang sayang aien lebih nii.. <3 :)

semoga berjaya dalam dunia belog sayang :)

Megat Emy said...

dari segmne yang same.. singgah cini..

http://megatemy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

nur azura said...

singgah dari segmen yang sama
http://iniblogazrapoyo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Atira Ameer said...

Saya terjah sini .. dri segmen yg sama .. :D
atira-ameer.blogspot.com/#/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

dayana jojo said...

Dari segmen yang sama..
done follow you! (1701) follow me back!

http://didijojo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ukhti Azza said...

hai awakk :D singgah dari segmen yang sama :)

http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Hanis Syazana said...

singgah sini.. jom singgah hanis plak :)
http://rightnot.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Shasha Yacob said...

dari planet yang sama, menterjah di kawasan anda, eh tertekan buttin follow la pulok.

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Aimi Dyna ✰ said...

Follow :)

Anim Farhanim said...

Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

wany♥ said...

Datang melawat :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cik Nas :) said...

selamat berblogging :D

http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

shidaR said...

salam selamat bersegmen ya :)
shida singgah dr segmen lyssa juga..
visit me back >>
195. http://www.duniashida.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


nice blog :)

Eraz Fadli said...

Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mar Maria said...

Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


Tq

Amir Aiman Akashah said...

nice jawapan....
x kisah la apa sbb pun.
bg abg long yg penting kita ikhlas dlm berbagi rasa di alam blog ini.

btol dak dik non?

NotaDiari:
http://amiraimanakashah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

9n0L4 said...

dtg terjah dari segmen yg same. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

dEdEQ dE wIshEs said...

DTG DRI SEGMEN YG SAME N TRUS FOLLOW SINI .. KALO SUDI .. MEH LA LAWAT DEDEQ PLAK .. ^_^

po_oh ~montel~ said...

datang terjah sini ...

http://naksusu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

CharlieAngleo said...

sINGGAH sINI

http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Aien_Aen said...

Kepada semua yang sudi singgah blog saya dari segmen kak Lyssa, sorry sangat saya tak dpt bls kunjungan korang dlm masa terdekat sbb saya tengah menghadapi TRIAL STPM.. Sorry yea

Cik Liya said...

hai, dtg sini nak follow :)

http://leeya92.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Juz A Bluelygirlz.... said...

salam..
hye..
daro segmen yg sme..
jom visit my blog.. klu sudi follow la skli hehehe ^^

http://juzabluelygirlz.blogspot.com/

Syaza Nazurah said...

Mula mula memang untuk saje-saje je tp nanti baru kite thu yg blog ni bleh digunakan dlm pelbagai cara. sama lah mcm saya dulu.

http://nazurahkhamsa.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

deno said...

deno singgah dari blog lyssa tapi tapi tak sempat join... deno sakit lagi dan masuk hospital... biasa mcm ni la patient SLE mcm deno, sng sakit... hari ni hari ke 9 deno kat spital... sabar je la kan... :)

FL blogh0use said...

singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

Jane. P said...

hello, hari hujan lah. tumpang berteduh di blog saudari :D

maaf lambat menerjah. btw nice blog :D

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramainya suka joint GA. Jemput semua joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.