! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: What A Special Day ?

What A Special Day ?

Assalamualaikum..
Setelah seminggu demam, akhirnya tak sihat-sihat lagi.. Salah aku jugak sebab tak pergi klinik.. Ohh $%*#&.. Semalam lepas pada pukul 12 tengah malam, iaitu dalam pukul 12 setengah aku muntah,. banyak..
Serious rasa nak menangis, kawan call tak angkat. Yang hantar mesej tu sempat lah aku reply.. Thanks pada yang pertama wish.. Act yang nak jadi pertama wish tapi ikut jam aku belum pukul 12 lagi so terima je lah..haha..Kalau ikut jam pulak Syame yang pertama.. haha menyampah nye aku tulis..
Apa yang pasti aku betul-betul tak larat nak guna call free ni..Arhh so sad :( .Jamuan pun tak jadi sebab aku demam.. Apa-apa pun minggu depan dah STPM semester 1.. Doakan aku berjaya k..bye
#TheBestBirthdayTimeForeverAndEver


DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

6 pengomen comel komen disini:

-meeSUPERGIRL- said...

cepat sembuh ;)

ezyra daniel said...

cepat sembuh yaaa girl :)

Luqman_H@kim said...

Pendeknye entry.. Hopefully cepat sembuh k.. Eh, dah lambat ke nak wish ni?

steffany daph said...

:D luck in ur stpm sem.

Mya Abdullah said...

syafakallah :)

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihttp://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html