! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Cuti yang ? *sila sambung

Cuti yang ? *sila sambung

Assalamualaikum..
Haii korang.. Sempena dengan cuti sekolah ni kan aku kerja..
Nak cerita pasal kerja la. Kerja not bad.. Ada hari penat sangat, ada hari biasa-biasa aje.. Tapi tetap penat.. Series, nasib baik aku part time je..Kalau hari-hari mau pengsan aku..
Sebelah kedai aku kedai Komputer abang Lee dan selang 2 buah dengan kedai abang Firdauz Saari.. Kami kawan lama dah dalam FB tapi tak pernah bertegur.. Sekarang dah bertegur tapi ..hurmmm tapi..
Aku panggil dia ABANG PENDEK, dia panggil aku BUDAK KECIK.. :P ABANG ENDEK !!
Kadang-kadang dia menyakitkan hati, orang tak cari pasal pun dia yang start dulu..Dah la taknak post pasal dia..
Hurmm, nak post pasal apa lagi ea ? Okei ,ahad baru ni aku hang out dengan kawan-kawan lama..Makan dekat Marry Brown je.. Jadilerr,, Jengka ni mana ada Mekdi apa bagaii.. Seronok taw, lama dah tak jumpa (lama sangat 4 bulan kan) ..
Okei dah, takde mende dah nak post.. Btw sabtu ni rumah mak Lang aku ada kenduri kawin, .Dah lama bebenor rasanya aku tak interframe muka dekat Jengka 14 tu.. Tak sabar benauu rasanya..HAHAHA ..
Piejo dan Aien
Aku dah kata saiz tak penting, kami Buddyz kami takkan terpisah. *promote digi
HAHAHA Bajet.. Aien, Tykah, Asmah..

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

4 pengomen comel komen disini:

hnahdy said...

sekarang ni blogger2 dilanda masalah xda idea nak update entry.hehe

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

aisyah lola cham said...

done follow your blog

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Tidak ada yang namanya hari yang tidak penting dalam kehidupan manusia ini. Setiap saat berharga.