! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: REUNION

REUNION

Assalamualaikum..
Wahwahwah tajuk buat gempak je ni...Reunion la sangat..
Sebenarnya jalan-jalan dengan kawan sekelas yang dah lama tak jumpa .Jalan-jalan pergi pasar malam..Wakakaka
Tapi seronok lah sebab ramai.. Mula-mula Muna, Atiey, Ieyja datang lepak kat kedai aku.. Kemain lagi diorang ni taw, dah macam BERSIH 3.0.. Kuning menyerlah-nyerlah pakaiannye .Diorang nak shopping barang sekolah, aku plan nak ikut sama tapi kerja la pulak.. Sob sob :'( ..
Lepaih tu petang sikit Tiqah, Aie ,Jarul pulak datang..Wajiblah seronok.. Lama tak jumpa tu woo.. Tiqah semenjak duduk Kedah kemain laju dia bercakap.. Yelah budak OM(Official Management) la katekan..
Muna,Atiey dengan Ieyja keluar awal sikit sebab nak balik awal.Aku dengan Tiqah terus tutup kedai lepas bos balik.. Alaa, exsaiited nak jalan-jalan.. HAHA
Dah settle semua, Aku, Tiqah dengan Kak Lia pun jalan pasar malam.. Aie dengan Jarul balik..Rasa poyo sangat jalan dengan orang tinggi ni..HAHA..
Aku dengan Tiqah beli baju warna sama, corak pun hampir sama.. Kak Lia punya baju pulak sama design dengan aku tapi warna lain.. Sweet kan kami.. HAHA
Lepastu balik.. Macam takde kaitan dengan tajuk tapi biarlah :P ..
Gambar takde langsung.. Tak sempat nak snap, handphone aku pulak bateri habis langsung...
Nanti aku fikir balik motif letak gambar ni k.. Hahaha

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

2 pengomen comel komen disini:

Harith Iskandar said...

bets arrr ramai kawan...

Double Finger said...

ouhh..camtu rupanya konda-kondi...prnah dngr tpi baru tau...hehe