! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Tamat Bekerja

Tamat Bekerja

Assalamualaikum..
Dengan ini , aku nak bagitahu aku dah tamat bekerja..Terima kasih kepada kak Kema kerana memberi peluang pertama kepada aku..
Kak Kema ada tanya aku nak buat part time ke, aku tak tahu lagi.. Bukan apa, takut mengganggu pelajaran.. Tak kan aku nak sia-siakan Form 6 aku ni.. Besar tu pengorbanan menjadi pelajar sekolah semula..
Disebabkan baru hari ni aku berhenti, so aku tak rindu lagi semua-semua yang sangat baik dengan aku.. Terutama abang, akak kedai-kedai sebelah.. Diorang sangat baik..
Pengalaman tu aku takkan lupa.. Pengalaman berebut tandas dengan abang sebelah, letak batang mop depan pintu abang sebelah, kunci tandas abang sebelah, makan kuey tiaw tiap petang, bergurau dengan abang pendek..wakakak
Nanti cuti sekolah saya melawat abang-abang akak-akak yaa.. Seperti pesanan saya tadi " Mohon jangan rindukan saya" Hahaha.. 
Errr, sedih la pulak.. K la sampai disini dulu la.. Nanti kalau aku rindu aku updated lagi,, hehe..
Sebelum tu, Bangga gila aku pakai jersy Chelsea nama aku nombor 9 hari ni.. Menang 8-0 tu.. MU ada ? Seri..booooooooooooo hhahahaha..Yang penting Torres score.. Hikhok XD
TitEw cANgaT bONgkAxk ..wakaka

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

8 pengomen comel komen disini:

hnahdy said...

best kan bekerja..

Rara Nasiha said...

sekarang tak rindu lagi, lama-lama nanti mesti rindu :)

krisnanto (OM Kris) said...

wah baru selesai latihan kerja apa selesai kontrak nih? pastinya nantinya rindu ditempat kerja tersebut yah... selamat melanjutkan aktivitas yang lain :)

Nurulee said...

Nak masuk Form 6 yeee. All the best kak.

Aien_Aen said...

@Nurulee : Thanks you dik :)

Aien_Aen said...

@hnahdy : Ha'ah best sangat..Pengalaman

Aien_Aen said...

@Rara Nasiha : Rindu datang tanpa diduga..cewahh.haha

Aien_Aen said...

@krisnanto (OM Kris) : Part time je