! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Handphone boleh dibawa ke sekolah

Handphone boleh dibawa ke sekolah

Assalamualaikum
Disebabkan tak tahu nak tulis ape ,so tulis jew lah menatang nie..
Act aku tak berapa setuju handphone boleh bawak ke sekolah sebab budak zaman sekarang bukan boleh percaya sangat..Tah natang ape diorang rakam nanti xtaw lah, lepastu bluetooth ..Kalau macam aku xpe lah, aku BAIK..Aku tak dapat bayangkan mcm mana kalau satu sekolah bawak nset, dalam kelas macam mana lah nak fokus..Cikgu mengajar kat depan ,dia main mesej dengan kawan kelas sebelah ..Lepastu cikgu mengajar dia dengar earphone..Whathefakk punye budak..
Lagi satu, tak payah la bawak2 handset bagaii nieh , nset aku murah..Malu nak bawak..kahkahkah
Tapi penting gak enset nie..Macam aku balik sekolah tak tentu.,buatnya aku kena culik kew,arhh seram...Public sekolah macam pfttt$@#%$.. Benci aku !!
Kalau aku bawak phone g sekolah aku rasa abah aku jew kowt yang aku akan call tiap hari suruh jemput cepat sikit..Kat rumah pown mesej ngan akak aku jew..hahaha.
Tadi tiba-tiba ada nombor tak dikenali hantar mesej 
"awak serius ke nak couple ngan saya ?"
.Nak pengsan aku baca tapi aku balas 
"AWAK NIE GILER KEW ATAU SALAH HANTAR ?" ..
*bestnya lah date atas pokok macam Inuyasha dengan Kagome..lahaii~ #XdekKaitan

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

6 pengomen comel komen disini:

ADEEYA said...

Ohh dh boleh bawa hp pergi sekolah ek skang...

steffany daph said...

happy dngr berita ni. tpi yg tak bagus tu, kalo hp disalahgunakan. kalo utk kebaikan, utk call parents , for emergency ke baik lah juga. tpi kalo utk suka2, adalah akibatnya. sebab students tu dia kdg2 tak fokus. hehe, my opinion la.

Aien_Aen said...

@ADEEYA : Yupp dah boleh

Aien_Aen said...

@steffany daph Yupp.. Dah la remaja zaman sekarang tak boleh percaya sangat

Phat said...

x boleh bawak pun budak2 bwk inikan dah boleh bawak apa pun x boleh hehehe

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

HP kalau saya bwk pun bkn mcg ngan spe2 pun , hahah .