! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Oppa Gangnam Style

Oppa Gangnam Style

Assalamualaikum..
Hai hai hai.. Siapa tahu lagu ni ? Dekat twitter dah nak dekat sebulan jadi trending..
Bagi aku lagu ni best.. Pada yang tak minat teruskan dengan tak minat anda.. Kisah ?
Dekat Youtube video nie dah nak dekat 74 juta.. So layan lah yee..
Okei la cukup setakat nie saje.
*nanti kalau ada senamrobik aku nak suruh cikgu ajar tarian Oppa Gangnam Style lah.. haha

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

3 pengomen comel komen disini:

duniafana said...

best haha lwk aa

Princess Syazliyana said...

mmg best .. kt skolah pon dah kecon .. hehe .. i like .

OM Kris said...

Ijin menyimak dulu non, saya belum tau nih lagu yang satu ini....salam dari INDO :)