! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Satu August 2012

Satu August 2012

Assalamualaikum..
Hari nie dah 1.8.2012 dah kan.. Cepatnya masa berlalu..Bulan 11 nie nak periksa STPM dah..Kenapa lah sekejap sangat masa berlalu, aku masuk kelas hari-hari tak series..Dah la soalan STP xdek bulat-bulat hentam-hentam, belaka esei..Mende lah nak tulis dalam kertas pekse nanti..Aku tanya cikgu asrama ada kosong lagi tak ? Saya nak duduk lepas raya nie.. Tak tahu kenapa aku tanya macam tu ..Entah betul entah tak lah aku nie tiba-tiba nak duduk asrama..


Sebenarnya takde mende pun nak tulis tapi dah lama tak tulis so tulis je lah apa-apa yang tengah terlintas di kepala otak..
Semalam aku bosan, aku tweet Johan As'ari macam nie "Hye ^_^ abang Johan.. *agak-agak abang balas tak nie.. Lima minit kemudian dia BALAS "Hye..Mestilah cuma kadang-kadang tak sempat..Apology..Giler excited aku..
Bulan puasa ni aku tak tahu lah ngape aku tak reti duduk diam dalam kelas.. Aku tahu aku hari-hari bising dalam kelas..Maafkan saya kawan-kawan sekelas :) Nanti saya buat lagi..hahah.. Macam tebuan duk dalam kelas, tak reti duduk diam.. K aku tebuan lapar..harharhar..


Tiba-tiba teringat kenangan masa jadi peminat Liverpool dulu.. Aku paksa adik aku beli beg Liverpool, aku rasa macam nak menangis merayu dia masa tu, akhirnya dia beli tapi lepas Fernando Torres bertukar ke Chelsea tahun lepas aku suruh dia buang beg tu.Dia tak buang sebab takde beg lain dah, akhir tahun tu dengan lajunya aku tolong buangkan..hahah Padahal benda tu elok sangat lagi.. Banyak barang Liverpool, tapi semua dah buang yang tinggal hanyalah button kecik ..Tak buang sebab tak perasan kecik sangat.K biarkan kenangan tu.. Purse Liverpool adik lelaki aku pun entah lepas mana dah .Sticker jangan kata lah, bertepek-tepek dulu..Adik aku lah minat beli,aku tukang paksa beli..hahah.. Tapi sekarang segalanya berubah..Aku dah minat Chelsea.. Tapi tak pernah beli apa-apa barang Chelsea pun..Takut Torres tukar lagi, t rugi..hahah..
Semalam baca surat khabar belah sukan punya.. "Pasukan Bola Sepak Lelaki Spain pulang awal" ..Kalah dengan Jepun dan Hondorus.. Yang nie yang umur berapa tah..Muda sangat lagi tapi menunjukkan zaman kegemilangan bola sepak Spain akan berakhir..Yelah yang hebat sekarang nie bukan selamanya dapat main, t tua bersara jugak..So aku nak sokong Malaysia..!!


Tadi berbuka puasa aku minum soya 1 gelas.. Lepas buka aku keluarkan semula 1 gelas soya itu.. Tolong jangan bayangkan..Aku rasa pening sangat..Plan malam nie nak buat homework tapi tak larat haihh..Rasa nak muntah lagi.. Oh tidak..Tak kan lah aku bakal jadi bapa !! hahah


Semalam aku tengok KBS Star Date.. Tetibe ada Nickhun pulak.. haihh pengsan..Mintak-mintak takde siapa nampak aku sengih sorang-sorang masa tengok "Prince Of Thai" ..Asyik Korea je, Thailand la pulak..Nickhun menang "Lelaki Korea Terkacak di dunia Nyata".. Diorang tak kisah pun undi orang Thailand menang anugerah Korea.
Tapi antara bola dengan artis,aku minat bola lagi..haa nampak permainan dia ? kahkah I Hate This Word.
K arhh nie series takde idea dah nak tulis.. Bye ..

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

2 pengomen comel komen disini:

Detective Fiqa said...

hahaha :D. amboiii nikhunn tuu pakwe kite okay :P heheheh jgn jeles

Aien_Aen said...

@Detective Fiqa : Ehh x boleh. Saya tak nak bermadu..hahah