! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Happy Birthday Siti Muna

Happy Birthday Siti Muna

Assalamualaikum..Hye kawan-kawan. Sihat ? Kalau sihat bagus.. Teruskan menjaga kesihatan :)
Petang tadi aku dan kawan-kawan iaitu Atiey, Ieyja dan Muna jalan-jalan cari barang sikit.. Sekaligus sambut Birthday Muna.Okey kawan-kawan cakap Happy Birthday kat Muna cepat !! Hahaha..
Masa kat depan Marry Brown kan, aku nampak Syame.. Aku tak pasti la tu dia, so aku tengok dia lama-lama..Eii bodo la.Malu giler rasa.. Sampai sekarang aku fikir motif aku tengok dia lama-lama..Kawan aku mesti ingat aku ushar dia.. Lepas aku pandang Syame, aku pandang depan..Terus aku nampak longkang, lepas tu aku menjerit, lepastu ada orang pandang..Kawan aku cakap "Ko ni dah kenapa meroyan tengok longkang" .Act aku tromaa dengan longkang.. Aku pernah jatuh dalam longkang besar, aku pernah jatuh tepi longkang, aku selalu nak terjatuh masa langkah longkang.. Eii aku tak suka longkang !!!
Kami sambut Birthday Muna dekat KFC je..Petang sikit jalan pasar malam.. Huarhh penat..
Dah la, malas tulis..
Ieyja, Atiey, Aien, Muna..
Nasib baik aku tak rendah sangat
Memang semua air tu aku punya..Haha
Ini la kawan saya yang rendah sikit daripada saya..Haha kgurau
Snap pic with kembar Hasnita and Hasniza
Birthday girl
gedik..Bye

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

8 pengomen comel komen disini:

Nour Adieb said...

sanah helwah... wah, bestnya kwn awak ada kembar :)

sabella mohamad said...

ala cantik-2 la semua . hihi . btw , happy birthday jugak untuk kawan akak tu ;D

Noura Qifays said...

wahhh...tomeyl2 sume...happy birthday utk kawan awk :)

Aien_Aen said...

@Nour Adieb : Tu la best kan.. Teringin jugak..hehe

Aien_Aen said...

@sabella mohamad : Terima kasih :)

Aien_Aen said...

@Noura Qifays : Terima kasih :)

☆Moona☆ said...

hohoo . geng pendek ketot :3

Steffany Daph said...

hapy birthdya utk kawan tu :D alaa..ada kembar yer.. best la dpt kwn kembar. me rasa2nya tak da kot. heee