! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: KLIA

KLIA

Assalamualaikum..
Ini cerita Jumaat minggu lepas. Dah lapok, booo aien booo..
Act takde masa nak updated..Bizi bebenor belajor nye werhh.
Jumaat minggu lepas kami satu family (tinggal abang aku sorang dia tak nak ikut, bior dia cacate sesorang dok rumah ) hantar kakak aku pergi KLIA, dia nak pergi Denmark.Menetap kat Copanhagen Denmark selama tiga tahun.
Family aku pergi balik hari je, aku dengan adik aku gedik ikut mak lang dengan Pak Long menetap KL lama-lama..Cuti sekolah kan..
Hari jumaat tu kami pergi awal pagi , so tak payah nak pedooh la,memang aku ponteng sekolah..Haha.. Sampai sana g jalan Sunway Piramid dulu. Jalan je, barang dalam tu bukan nye sehengget dua hengget. Dalam pukul 5 pergi Nilai,N9 rumah sepupu tiri kami. Act kami tak pernah kenal pun dia, tu baru pestime abah ajak g rumah dia. Sampai rumah dia tak terbayang gembira sebab rumah dia 2 tingkat. Okei sumpah perok. Tak sangka pulak kami ada sepupu kayoo. Makan-makan, mandi-mandi kat situ lepastu pukul 8 setengah malam baru bertolak ke KLIA. Flight akak aku pukul 11 suku malam.
Sampai sana sakan bergambar. Sampai kan adik ipar akak aku perli-perli, dia cakap macam ni "Haa, belebele tudung tu nak tangkap gambar la tu.. Eleyhh macam orang tak tahu, korang tu hantu kamera..Hahaha" . Memang ada kebenaran pun..Hahah
Pukul 10 setengah kami balik. Tak larat nak tunggu kapal terbang berlepas, lagipun kami lupa nak tanya dia naik kapal terbang mana satu, nak telefon, henset dia dah dimatikan. Akhirnya kami lambai semua kapal terbang..HAHAHA
Lepastu mak ngan semua-semua pun balik, aku ikut Mak Lang perg rumah adik dia. Tidur sana, ingatkan nak pergi I-City tapi dah lewat.
Yang baju putih tu Pak Long dengan Mak Lang. Yang baju gelap tu kakak dengan abang ipar. Yang macam terencat tu tak kenal.. Sesat.. kahkahkah
We~
Weyaayaaa ( sebutan sebenar we are young) Haha
Dekat Sunway Pyramid
Hari sabtu tu kami pergi main bowlingg dekat mana tah. Haha .Memula Mak Lang ingat nak bawak g I-City tapi tak jadi.. 
Jangan ada persoalan di minda. Aku dah basuh baju ni. Tak plan nak tidur sana, aku tak bawak baju la.. Haha
Ahadnya baru kami balik. Pukul 11 sampai rumah. Alhamdulillah.

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

4 pengomen comel komen disini:

Harith Iskandar said...

xper lah, kire baru lg tu janji ade cerita kan kan kan :p

wat sehabis baik tau :)

Cik Eyra said...

@Harith Iskandar
hah perasan jugak nih,tukar tdung je,baju sma..kekeke..xpee org kt sna xtaw..heheh

Aien_Aen said...

@Harith Iskandar : Hehehe :)

Aien_Aen said...

@Cik Eyra : Kan.. Orang kat sana tak tahu.. tak pe laa