! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Ohhh PBS

Ohhh PBS

Assalamualaikum.
Haa ingat tingkatan 1 je ke ada PBS ? Tingkatan 6 aka pra Universiti pun ada la.. Dan sekarang aku tengah pening menyiapkan PBS yang sangat baik ni. Nasib baik cikgu okei, kalau tak kelaut la aku, dengan pening kepala la, and many more.
Laptop dan sewaktu dengannya boleh bawak pergi sekolah sebab nak siapkan PBS. Memang seronok la kan tapi wifi sekolah ada password..Kahkahkah..
PBS aku dah siap dan dah siap semak untuk pertama kali, tunggu nak renovate je, lepas tu print lepastu hantar.. Lepastu tajuk lain pulak menanti..Yeayy
Tadi kami bosan, cikgu ada kat depan tapi kami slamber main tangkap-tangkap gambar ..Haha. Mempersembahkan ~~~~~~~~~
Haha selok :P
Apabila laptop dbenarkan dibawa kesekolah.
Mempersembahkan kanak-kanak ribena..Kahkahkah :P

Okei cukup sampai disini ..Bye, esok aku tak pergi sekolah. Nak pergi KLIA, kirim salam kat cikgu BM.. Raban la aku kena marah dengan dia, dah la dia suruh hantar kerja esok.

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

4 pengomen comel komen disini:

Noura Qifays said...

heheeh..comel je gmbr2 tu sume...rindu zmn form 6..btw,PBS tu ape eaa? hahah

Farina Hunny said...

PBS tu hape ?

☆Moona☆ said...

woi ! malu laa aku .. gelap doh gambar aku too .. ergghhh!

aiman fanboy k-pop said...

ohh..ni mst ting 6 sistem bru kan?
bila result tau?
goodluck btw :)