! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Selamat Kembali ke Sekolah

Selamat Kembali ke Sekolah

Selamat kembali ke sekolah pada semua pelajar yang masih bersekolah diseluruh dunia, Sememangnya kita sangat awesome kerana masih bergelar pelajar sekolah..Perasan tak yang aku lupa bagi salam..Okei semula.
Assalamualaikum..Baca balik ayat pertama sampai titik..
Tudung aku serabai tadi, takde mood nak pergi sekolah..
Lagi ? Ada cikgu baru lelaki tadi.. Tak sampai hati nak cakap hensem sebab nanti kawan-kawan aku baca nayee aku ,kantoi..
Lepastu lagi, Cikgu Pengajian Am aku cakap aku kuat berangan, dah la waktu tu ada cikgu hensem tu..Maluu giler aku..
Apa lagi ? Okei ,pak cik kantin dah tukar , aku dah la lapar tadi,lepas tu tengok pak cik kantin dah lain takde mood nak makan.. Ha ha ha..
Aku dah ambek borang asrama..Arhh benci nya aku..Aku tak suka asrama, asrama sekolah ni dah macam penjara..Mak aku la ni suruh masuk, aku kan anak yang mendengar cakap.Baik~
Aku ada kerja kursus, so boleh bawak Laptop, kalau kawan U aku baca ni,stok kena gelak je..Hahaha..
Okei cukup sampai disini.. Aku tak jahit lencana dekat tudung lagi..Nanti ada masa aku updated..
Macam mana nak tengok School 2013 kalau aku masuk asrama..Hurmm, kena suruh adik aku rakam la ni.

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

5 pengomen comel komen disini:

Uya said...

Tengok jugak rupenyee School 2013 . Best kan ? Hahaha ><

Harith Iskandar said...

ehem ehem azam tahun 2012 tercapai tak :p

Aien_Aen said...

@Uya : Haha haruslah tengok.. A'ah best sangat !!

Aien_Aen said...

@Harith Iskandar : Tak ingat dah azam tahun lepas..Hahaha

saifudin abu izzudin said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...