! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Segmen : Saya Blogger Negeri

Segmen : Saya Blogger Negeri

Assalamualaikum
klik banner kalau nak join :)
Dah lama tak join segmen dari abang Apit..So sementara ada masa ni, nak la join dia punya segmen yang sentiasa best ni..
Haiii saya Aien.. Saya blogger dari Negeri Pahang Darul Makmur..Jengka,Pahang.
Tempat-tempat yang menarik kat Pahang ni banyak taw..Mesti lah, Pahang kan Negeri paling besar di Semenanjung Malaysia..Bagi aku, tempat yang menarik kat Pahang semestinya lah Kota Keriangan Genting Highland. Guwaa kan jiwa remaja, memang selok bab-bab berseronok ni..Hah.. Lagi kat Pahang ni ada Cameron Highland, Teluk Cempedak, Cherating, dan paling best ialah Taman Negara.. Okei taman negara ni series best, hari tu aku pergi Sungai Tembeling, warna air sungai dia berbeza, kira macam ada sempadan la tapi kita je tak nampak..Kat Taman Negara ada Jambatan Gantung.. Okei ni guwaa seram.
Kalau makanan yang best kat Pahang ni aku kurang tahu la..Aku ni nama je duduk Pahang dari lahir tapi tak tahu banyak bende pon.Hahah maluu..Tapi yang aku tahu, kalau nak makanan laut yang series best, pergi la kat Tanjung Api Kuantan.. Kat situ makanan laut dia memang fresh..
Okei cukup sampai disini saja..Nak tag kawan-kawan la pulak

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

36 pengomen comel komen disini:

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN .. DTG LAWAT2 BLOGGER PAHANG

PutriBlogOfficial said...

Segmen yang sama :) Follow Back .

http://putriofficialblog20.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-selangor.html

Amirul Hakim said...

jom blogwalking

http://amirulhakim1996.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-pahang.html

sabella mohamad said...

thanks fer the tag ^^

spontaneous_gurlz said...

dari segmen yg sama,
done follow sini,hit me back :)

http://nevagettoolate.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

firah zafirah said...

hyee... kita orang pahang gak... follow back k...

http://simonim.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri-pahang.html

Asmar Arafad said...

follow + bw

♔ Hasnie Adda ♔ said...

hai . datang dari segmen yg sme :)

http://blogbudakpemalu.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

Izzati Syazwani said...

Salam perkenalan.. Zati pun Blogger dari Pahang jugak.. Seronok dapat jenguk ke sini.. Btw, Zati dah follow blog awak ni yea ! :)

http://izzatisyazwani97.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Nurul Nasuha said...

dah follow sini ..
dari segmen sama.
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mimie Najib said...

salam kunjugan dari blogger perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

BaiYah said...

Datang dari segmen sama:
http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Angel Love Soldier said...

Singgah sini,

Dah follow awak,

Jom follow sya sekali,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

rodiyatul akmar said...

singgah sini , from the same segmen :D

salam perkenalan :) done follow awak

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

bazilah abu hassan said...

terbang dari Terengganu. meh la makan keropok. hehe. follow sini.
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di malam hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Fizi Zaidi said...

salam..dr pantai timur

dr segmen yang same..
dah follow..follow balik ya

http://kakikerja.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Yaya LaRh said...

Dari Ngeri sembilan datang ke Pahang , Harap Pahang sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Nasuha said...

Singgah blogwalking! :)

Syah said...

hai!jom join GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

SuparMan SuaRez said...

Salam...Blogger Dari Sabah jauh Datang Nie. Huhu.Salam Kenal.
Dah FOLLOW Sini,Jemput Singgah Blog Saya jugak k.. ^__^
http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

meraungtaktentupasal said...

ande juge lekat loghat pahang tu yak..ha3

Iyraa Cariyno said...

sy dh follow awk...follow la sy balik.. :)


http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Seneorita Baharin said...

Salam..dr segmen yg sama..kte dr penang.. ;) btw singgah n follow u dear.

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

QasehnyaRania said...

ciksu join juga.selamat bersegmen dear..

jemput singgah sini ;D

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

i follow ;D

QasehnyaRania said...

ciksu join juga.selamat bersegmen dear..

jemput singgah sini ;D

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

i follow ;D

siti fatima Arifin said...

Salam.... Cik Putih blogger TERENGGANU. Datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

♥ نورحازانه ابراهيم ♥ said...

Assalam..hye blogger sabah datang bertandang..jgan lupa melawat ke negeri saya..^_^

http://selendanqpelangi.blogspot.com/

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Azney Shamsuddin said...

Salam..
Dari segmen yang sama.
jemput singgah blog saya
dari pahang :D

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

p/s : dah follow sini :D

Diyan Hani said...

http://www.fizgraphic.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

datang dari pahang jugak

Nor Salmi said...

Blogger Jerantut singgah dari segmen sama & follow #1792

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

aznidamadzin said...

jom poie nogori lak :)