! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: ALAHAI~

ALAHAI~

Assalamualaikum ..Syukur kehadrat ILLAHI kerana masih diberikan peluang untuk bernafas *cewahh gaye mcm PENGETUA aku bagi ceramah dalam dewan masa perhimpunan rasmi .wakaka..

Dikala aku sedang menulis entry ini,ak baru saja membunuh seekor nyamuk yg mengganggu aku .Sorry cik Nyamuk ,x sengaje ..*okei ak mengarot..BACK TO THE TITLE..

Hari mengambil result bagi calon SPM semakin hampir ..HAMPIR KEW ? Rase mcm ak tipu jew sbb result kluar dlm hujung bulan 3 ,sekarang tengah bulan 2 ,BUT for me REALLY REALLY HAMPIR !! .Aku takut xtenang tidur mlm werhh ..

Lebih tepat sebenarnya ak x sabar-sabar nak taw result ak ..hehe ..Yelah kan ,penat-2 jawab nak taw lah hasilnya kan ..

Tapi yg membuatkan aku lebih excited ialah time hari dpt result boleh jumpa kawan-kawan seperjuangan dulu ..Rindu sesangat werhh da lame x borak sama-2 ...
Aku yang mana ? x payah tau la noo ..yg penting ni ak bersama kawan-kawan

Bercerita pasal result ak pulak , xpayah cerita la ..Belum kluar pown lagi ..Aku ni walaupun nampak mcm bengap + giler tp dpt nombor 1 sokmo dlm kelas taw *okei riak..Ak target 5A jew pown ,,tp don't worry ak yakin 1A jew .haha
KEJAP NAK BUAT BANNER KHAS~ 
I LOVE SEJARAH <3

*Weyy ,ko orang pertama ak nak bagitau rsult ..TAPI acanno  ??

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE