! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Rapat dengan BOYFRIEND orang..

Rapat dengan BOYFRIEND orang..



Err Aien nak tanya ,salah ke kalau kita rapat dengan BOYFRIEND orang ? 
Jawab jangan x jawab !!

Dah 2 nak putuskan persahabatan macam 2 jew ? Ohh tidak la !!

"Err ,,aku berkawan dengan pakwe kau sebelum korang couple lagi taw !!
Kau 2 yg entah smpai bile bertahan couple beriyee ngape ?!  :P

*ayat nie aku penah ckp kat sorang budak suatu masa dulu..

Maybe tak perlu putuskan persahabatan tapi  jangan rapat sangat ..KAN ?
Tapi kalau dah mcm 2 pown GIRLFRIEND nak jeles acane lagi nak buat ?!

 Dekat FACEBOOK pula biasenye mesti GF hangenn kalau BF galokk ngan pompuan lagi ..Itu normal ..Tapi kalau chat biase-2 aje ? Nak hanginn jugak ? Kalau macam tu biar list friend pakwe awak 2 awak jew keyh ? ..Selesai masalah..


SAHABAT YANG BAIK TAKKAN TINGGALKAN SAHABATNYA DEMI BF ATAU GF DIORANG
Setuju ?

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

24 pengomen comel komen disini:

aira shahira azmi said...

ahha..jeles lettew..bse la..syg sgtt kot..:)myb kne bg ruang dkt gf dea ntok jd bff kt..baru best!

Aien Nia said...

Aira : ter-over sangat jeles nye taley gak :D

Koding said...

Koding Berkata:
Kita kawan2... tak mau lawan2...

Aien Nia said...

Koding : haha ..yang 2 bagos

Ayumi Comot said...

dia tgh xmatured lagi kot,huhu

Aien Nia said...

Ayumi comot : boleh jadi juga .hehe

zafira othman. said...

saya seorang yang kuat jeles, bukan dgn bf. tapi semua org. hahaha. boleh dok gitu?

Aien Nia said...

zafira:rasenye kite same.saye pown xtaw ngape

KertasWarnaMerah said...

setuju2...x salah pun...jgn fall in love suda..hahaha

Detective Fiqa said...

setuju. lagipun belum ada ikatan yg sah. tak bolehlah macam tu

inche hlovate said...

betul2.. tak payah nak jeles sangat la

Aien Nia said...

KertasWarnaMerah : Yess ..Ape yg penting jgn fall in love ..Tapi pernah la sekali .hehe

Aien Nia said...

Detective Fiqa : Taw xpe ..
Kalau rapat dengan suami orang 2 baru lah wajib dielakkan

Aien Nia said...

Inche hlovate : Kalau jeles sikit-2 tu xpe la jugak kan

Sarah Mohd Saleh said...

yepp sy stuju...tp pempuan kalau da dpt boiprenggg lupe drtn.pffttt

Aien Nia said...

Sarah Mohd Saleh : kalau dapat yg buaya darat lagi parah

♥ MS ♥ said...

seriusly, mmg tak selesa lah, bila boyfriend kawan kita, jadi kawan baik kita. nak bergurau senda pun risau, takut yang si girlfren jeles. hmm. tu lah, kalau berkawan, jangan libatkan soal hati!. HAHA

Aien Nia said...

hurmm ..mcm aien lah ..
aduii ..nak kene jage hati due-2 belah pihak

Self Managed Super Funds said...

Hahaha.... what a cheat!! Anyway, smile to all...

Aien Nia said...

:)

Lily said...

haha, pedas ayat awak tu :D

Aien Nia said...

Lily : haha ..biarkan ~

Cik Puan Muda Umi said...

tak berani nak kawan rapat dgn pakwe org..kang tak pasal kena mrh ngn gf dia..haha..

Aien Nia said...

Cik Puan Muda Umi : hehe ..mmg pown