! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Bukan SOMBONG

Bukan SOMBONG

Okei pembaca tersayang ku semua ..
Hari ini aku nak nak buat pengakuan .
Nurafnizatul Ain Binti Muhammad Busrak bukan seorang yang sombong 
*sape nak mengaku diri sendiri sombong.YEE DAK ?

Korang semua ada FACEBOOK kan ? Korang mesti selalu on9 then IM dengan rakan FB korang kan ? So dari tajuk aku nie ,aku nak bagitau aku TAK SUKA IM .Percayalah !! .Kawan aku sendiri IM pown ,aku cepat-2 off xpown nak mudah aku tekan X terus ..

Aku benci betul rase kalau On9 orang dok ber"HAII" bagai ..X balas dok kate kita sombong .
Lepas 2 kalau IM lambat balas pown nak marah ..ALAHAI~ .Aku on9 bukan mengadap facebook jew ,banyak lagi bende aku buat ..Mesti deme-2 pikir aku lambat taip kan .Ehh pewlishh la!!

Kadang-kadang kawan aku sendiri IM pown aku malas balas ..Selalu sangat jumpe diorang memang kene cop sombong lah ..Alahai sedihnye ..*sape suruh menyombong bagai..Yelah aku dah kate kan ,aku on9 bukan mengadap FB ,byk mende aku buat .

So sorry la pada yang aku ter-BELAGAK kew keyh ..DANNNNN pada yang maki aku waktu aku x bls tu mintak maaf cepat !!

Rasanya aku lebih pada malas .Bukan x suke kowt *kalau rajin aku layan jew..


# Dan rasanya ada jugak kawan yang aku suke layan dan syiokk chat dengan dia ;)
DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

12 pengomen comel komen disini:

Detective Fiqa said...

haha. sama je dgn sy. kalau on fb tapi offchat :D

Aien Nia said...

hehe .taw xpher kan ..

Aida Omar said...

Aida pun kalau on fb mesti on chat.. layan dalam PM je..hehe kang tak terlayan susah jugak lebih baik off terus. :)

Aien Nia said...

Aida :Same la kite ..Xpown aien layan kat wall

Ungu Violet said...

malas nk layan fb chat...huhu

Aien Nia said...

yess. Malas kan ?

zafira othman. said...

kita sama ^^

Aien Nia said...

heee ..same :)
sepp sket :D

Cik tikah said...

yg kata sombong tuh mesti laki kan

..cik hana.. said...

hehehe...sama la kiter...tak reti nak sembang trough chat..kalau depan2 ni best skit ..cik hana buat of9 je kat chat tu ..baru la org x kaco..hehe :)

Aien Nia said...

Cik tikah : taw xpew .hehe

Aien Nia said...

cik hana :wahhh ..depan-2 teros dye nk borak ..
papepown kite same x suke chat