! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Inikah T R E N D ???

Inikah T R E N D ???


Korang nampak tak gambar atas 2 ? Korang pernah nampak x orang pakai seluar londeh mcm 2 ? Aku rasa zaman sekarang ramai suka pakai macam tu terutama lelaki *penah jumpe perempuan pakai mcm 2 ? So aneh ..
Aku rase gaya mcm nie dah jadi "TREND" *la SANGAT.. 

Btw ,ak xde la nak kate x suke atau mmg anti orang pkai seluar cam 2 tp ak ad pengalaman sikit la berkawan dgn org yg londeh-2 seluarnya ..

Dia 2 kawan ak masa sekolah ..Kira rapat giler lah ,,tp setiap kali nampak dia aku akan jadi segan sebab seluar dia londeh sangat ..Can you all imaging ? 
Puas aku nasihat ,tp dia tetap dengan TREND dia nie ..Act kat sekolah aku nie ramai lagi budak pkai seluar cam 2 *sekolah aku bukan sekolah budak baik..ALAHAI~

Kalau lepak dengan dia ,mesti nampak boxer ..Ehh ak dah boleh hafal la semua boxer dia warna ape ..Memula rasa weird *cehh koya speaking ..Tapi lama-lama watlekk jew la werhh..

Walaubagaimanapun ,,macam mana pelik trend diaorang semua nie ,2 x jadi masalah atau batu penghalang pown utk ak berkawan ..X kesah la pkai seluar londeh kew ,rambot diaorang merah ,oren,kuning ,perang pink kew ..Kesah pulak aku ? Janji pandai jaga diri ,x malukan mak abah dan tak mudah terpengaruh ..
   
DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

8 pengomen comel komen disini:

shark said...

hahaa
shark pnah gak merasa fesyen ni time skolah..
dulu feymes bila hip hop naik
tambh2 minat too phat time tue
mmg seluar londeh punya..
coolll~

Aien Nia said...

hahaha ..sampai sekarang budak sekolah dgn trend gini ..
ish ish ish ..rase nak tolong tarikkan keatas seluar diaorang

adibbbb said...

sampai sekarang kodd bnda ni still jadi trend .
kalau kat shopping complex ue macammacam nmpak.
kalau pmpn ada yg pkai seluar ktat tnduk nmpak ehem,
tapi lelaki seluar longgar nmpak boxer . haha XD

Ayumi Comot said...

huhu...macam2...ade jugak trend cenggini...cmne dorang leh terpikir nk wat cmni ek?acu kabo sket

Aien Nia said...

adibbbb : tahu xpe ,segan tengok ..rase boleh hafal da warna boxer membe

Aien Nia said...

Ayuni Comot : entah la .bagi diaorang smart kot

obi said...

haha..ini laki budak skolah dik..

Aien Nia said...

obi : ini gambar hiasan jew la ..bukan laki dak sekolah saya