! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Capital A sampai Z

Capital A sampai Z

Hurmm macam mana nie erk.. Aku malu sebenarnya nak tulis .. Tapi aku boring ,so tulis je arh..Blog wa ,tak suka bla :P
Sebenarnya,, ermm.. Eii susah ar gini.ermm, macam mana nak start cerita erk ?.Okei aku mula cerita la nie, jangan maki lagi.. haha
Okei, masa lalu itu kenangan, yang berlalu jangan dikenang, usah mengharap bayangan TAPI nak menyedapkan cerita yang tak sedap ni aku nak bagitahu aku .err ? aku ape erk.. !! Kesimpulannya tak kan aku nak add kau, malu lah aku.. Buatnya kau tak App lagi malu weyyy. Tapi mak aku pesan "Buang yang keruh, ambik yang jernih" ,Lupakan sengketa lama..Aceceyhh ayat taley bla.. Aku pun dah lupakan segalanya.. Ehh seronoknya aku..
Kepada Capital A to Z, Hye awak, apa khabar? Dengan ucapan tengah buat apatu ? (mcm ucapan kat radio pulak) haha
Nie untuk kau

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

2 pengomen comel komen disini:

MaYa MustWany said...

betul kata mak tuh.. ^^

amy mya said...

Haha,tergelak dekat capital A-Z tuh.tak specific,senang je.org tk perasan.heheh