! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Samsung atau Apple

Samsung atau Apple

Assalamualaikum.

Samsung atau Apple, Korang pilih yang mana ?
Kalau aku, aku lebih suka Samsung.. Whatever lah siapa tiru siapa janji Samsung lagi bagus..
Lagipun dekat Mahkamah US Apple yang menang, dekat Mahkamah Jepun Samsung yang menang..Aku ? Malaysia !! haha.. Act lebih kepada ketimuran, Samsung kan milik Korea Selatan..Buat apa sokong Barat..
Haaa ,lagipun ramai kata Samsung is better daripada Apple..My sister pun beli Samsung Galaxy..So dah selalu guna lah aku.. Apple ? Tak pernah pegang pun rasanya sebab takde pun orang-orang terdekat yang pakai..Belaka pakat pakai Samsung Galaxy S la, Tab la,Note la..Sekarang dah keluar yang terbaru Samsung Galaxy Note 2 ..kalau tak silap, aku lupa.
Mak aku kata kalau dapat masuk U lepas Form 6 ni Insyaallah mak aku belikan Samsung Galaxy, tu pun kalau belum habis zaman lagi lah HAHA

JADI PILIHAN KORANG PULA APA ?

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

10 pengomen comel komen disini:

Arham Md Ali said...

Kalau am pilih Apple. tapi tu pun sebab dah masuk dalam ecosystem diorang sebab adik-adik semua pakai barangan Apple.

Samsung punya phone bagus, cuma tengokla kalau minat tak OS Android tu, macam am kurang suka sebab terlalu open dan customizable.

Sarah Zulkifli said...

Sye pilih apple..

Aina Sofea said...

Sy rasa kurang stuju la . Sy pilih Apple . Lagypown , sy guna Apple Macbook skrg niey ..

AinSophian said...

samsunggggg................ yeah!!!

Aien_Aen said...

@Aina Sofea : Pendapat masing2 :) Terima kasih atas pendapat anda

miss mysterious said...

samsung!! senang nak guna dan tak pening kepala... hehehe...

nienaryonie said...

dua dua tak. HAHA

Anonymous said...

samsenggg!

Ratu Lissa said...

saya pun tak kisah siapa yg tiru siapa.. rasanya lebih suka Apple kot! sebab design dia seriously lawa2 belaka. But me using Samsung, haha :D

Ratu Lissa said...

saya pun tak kisah siapa yg tiru siapa.. rasanya lebih suka Apple kot! sebab design dia seriously lawa2 belaka. But me using Samsung, haha :D