! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Bulan MARCH bulan RESULT SPM ku ..

Bulan MARCH bulan RESULT SPM ku ..

Assalamualaikum semua .



Hari ni dah 1 March 2012 .. Lagi 22 hari ,result aku akan keluar ..Oh tidakk la !!
Hari-2 aku terfikir pasal result jew ..Act maybe aku terlalu takut result aku x seperti yg diharapkan ..

Setiap perkara yg aku lakukan ,fikiran aku x boleh berhenti dari fikirkan result ..
Aku nak mandi pikir result ,aku nak makan setiap suapan aku pikir result ,ak maen fesbuk pown aku pikir result ..

Maybe kalau result dah keluar baru aku boleh bertenang maybe ..Tapi kalau result best .Kalau x ? Alamat merana la aku ..
Aku nak sangat pengajian aku ditanggung biasiswa ,tp bukan mudah nak dapat biasiswa .Kan ? 
Aku bukan org anak orang kaya .Nak masuk kolej swasta memang x tercapai dek akal la kan..

Apapown result aku nanti ,aku terima .Itu lah hasil yg aku dapat selama 12 tahun aku belajar (campur tadika sekali)
Walaupun dah form 5 baru besungguh giler-2 belajar ,tp aku tetap harap result yg baik sebab aku dah berusaha sehabis baik ..Lain lah kalau aku x berusaha kan ? Memang aku pasrah dari awal la result aku nie kan ..

Okei la that all ..
DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

34 pengomen comel komen disini:

Ayumi Comot said...

insya Allah,ain...moga dapat result spm yang best2...

pahtu masukla matrik...then terus amik degree,heee:)

My Simple Life With Music said...

Saya doakan keputusan yang akan keluar nanti semuanya lulus dan cuba bertenang buat masa ni... Gudluck^^

a i m z said...

InsyaAllah,.
semuanya mendoakan kecemerlangan adk.

jangan risau, andai keputusan tak seperti yang diusahakan, pasti ada hikmat menanti. :)

cheers. ^^

Aien Nia said...

Ayumi Comot : saye pon harap begitu ..Dapat masuk matrik pown okei kan ,pastu boley masok U

Aien Nia said...

My Simple Life With Music :Amin ..saye akan cube bertenang :)

Aien Nia said...

Aimz : thanks :) saye akan redha ape pown yg saye dpt

LifeBouy:) said...

gudluck Sys. All the best. Doa bebanyak eh. :))

Sarah Mohd Saleh said...

gud luck.redh je laa pape pnye result yeaaaaa.btw ur blog oke,but dekat bckground entry tuh penuh dgn lipap.xberat lg pon

Detective Fiqa said...

hmm awak. kita sama :( huhuhu takutnyerr

Aien Nia said...

LifeBouy : thanks :)

Aien Nia said...

Sarah Mohd Saleh : Okei :) Saye akan terus perbaiki blog saye lagi supaya lebih memberi keselesaan kpd semua

Aien Nia said...

Detective Fiqa : geng :) hehe

AzRi AtHiRaH said...

wahh tak0wt.,sy p0n tgh tnggu result jugak^^.,h0pe Aien dpt result yg gempak^^

Aien Nia said...

AzRi AtHiRaH : Thanks :) and awak pown same ..

faiz fakhirin said...

buat relax jer..jgn pikir sgt.hhehehe

HeyFatso said...

same lah , risau betol -,-

Aien Nia said...

@faiz fakhirin : aien cube utk relax k :)

Aien Nia said...

@HeyFatso :same kite .geng :) hehe

Princess Syazliyana said...

heyy... :)
adk wish akk dpt result yg terbaiikkk punyer eh? huhu.. aminnn... abg adk pon tgh tunggu result spm.. :)

May Eva Sofea said...

good luck sis :) !

Aien Nia said...

Princess Syazliyana : thanks adik ..btw harap abg adik pown dapat result yg baik jugak

Aien Nia said...

May Eva Sofea : thanks :)

FatinFirdaus said...

InsyaAllah.. result pasti ok.. banyakkan berdoa.. gud luck! :)

Aien Nia said...

FatinFirdaus : okei awak .terima kasih :D

nur ika said...

gud luck dear..apa result skali pon..trima je..coz kta dh buat da..rezki kt mna2 je aien..^,^cayok2.

Aien Nia said...

Nur Ika : Thanks yaa

era kecik said...

insya-ALLAH, akak akan boleh dapat result yang cemerlang :) kalo era, era akn cakp 'redha je lah, dah buatkan, tak boleh nak ubah2 lagi. redha je lah :P'

Aien Nia said...

era kecik : yee kite kene redha sbb kite dah berusaha ..

Dayz said...

gud luck an all de best sys~ ;)

Aien Nia said...

thanks dayz :D

Ida Roslan said...

insyallah result adik ain akn baik2 shaja..amin =).

Aien Nia said...

Ida Roslan : Amin .thanks doakan

pelangi sepi said...

insyaallah berjaya

Aien Nia said...

pelangi sepi : amin ..doa-doa kan la