! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: 20 sikap tuan blog

20 sikap tuan blog

  1. Kuat makan >5 kali sehari<
  2. PEMALU yang teramat sangat >Mohon percaya<
  3. Pemalas tp rajin dalam diam >kalau dia rajin ,orang xtaw so orang cop aku nie pemalas
  4. Suka berkawan xkira lelaki perempuan
  5. Single setiap masa >selagi belum kawin selagi tu x berpunya<
  6. Tak suka tgk org buat jahat tp selalu buat jahat
  7. Low dalam Bahasa Inggeris tp xpernah fail dlm exam >slalu dpt B atau C jew<
  8. Suka menabung 
  9. X manja langsung 
  10. X romantik langsung >selalu buat-buat xpaham< haha
  11. Lambat pick up aka panerr >tp kadang-2 jew< *tgk ingt senang kew nak jujur perkara memalukan nie
  12. Suka membaca
  13. Tulis pakai tangan kiri  
  14. Suka subjek sejarah
  15. Suka menjerit >selalu kena marah ngan mak sbb jerit kuat sangat<
  16. Suka bertomoii ngan adek-2 abang-2 >air dicincang xkan putus<
  17. Kuat kedengki
  18. Tak kisah berkongsi TAPI xkan kongsi makanan :P
  19. Gilerrr >yg nie bahaye<
  20. Kadang-kadang kelakar orangnye kowt

1 Lagi kuat makan CHOKI CHOKI ..Belanje meyh :D


DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

12 pengomen comel komen disini:

faiz fakhirin said...

sikap nih sukar dicari ganti nih...hahaaha

Koding said...

Kita kenalah cerita yg baik2 sahaja untuk diri kita sendiri. Keburukan biar diri sendiri sahaja yg tahu...

Jemput singgah ke blog Koding...

Aien Nia said...

Faiz Fakhirin : hehe ..yelah sangat

Aien Nia said...

Koding : betul 2

zakirul rahim said...

kuat makan??tapi tak gemok punnn..huhu

Aien Nia said...

zakirul : taw xpe ..pelikpelik

Nesa Wazir said...

hahah..mmg klakar lah aien ni :P

i <3 choki2 too~

Aien Nia said...

Nesa Wazir : ish ,awak org keberape entah ckp saye kelakar

Detective Fiqa said...

haha. choki2? kat rumah sy ada ni. nak?
kita genglahh. suka mkn choki2

Aien Nia said...

DF : Wahh kalau nak bagi ,saye nak jew .hehe
*xmalu

hyz said...

sy x suka subject sejarah. ngantok... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Aien Nia said...

ramai giler kate sejarah mengantok ..saye jew la kate best