! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: DAN INILAH KEPUTUSAN SPM AKU ...

DAN INILAH KEPUTUSAN SPM AKU ...

Hahai korang :)
Aku nak kongsi keputusan SPM aku dgn rakan blogger aku jew..tanak post kat facebook..boooo
Aku bersyukur sangat dengan keputusan aku..Inilah hasil daripada usaha keras aku..Terima kasih Ya Allah...
Keputusan nie juga dapat membuktikan pada semua orang yang aku x bodoh seperti yg diorang fikir..
Sememangnya keputusan nie sangat lah aku x sangka,aku nie kan pemalas..
dan inilah hasil usaha aku 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Aku target 5A,tp dapat 4..Xpe lah ..Okei la pada xdek langsung...X gitu ?
Aku target BM, PI, ERT, SEJ, TASAWWUR dpt A,tp apa yang aku x target pula A..
Apa yg aku paling xpercaya SAINS aku A,,dulu aku selalu fail tah xtaw ngape tetibe boleh dpt A..
Tapi terkilan giler BAHASA MELAYU B. Ape lah aku nie..harap jew cakap bahasa melayu hari-hari..
Okei la, cukup sampai disini..
Macam mana dengan korang ?
sharing is caring
  

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

42 pengomen comel komen disini:

CiK FizA said...

Wahhh~ Congrats adek ! :))

Ok la tuh. Dah ckup nbaek. Syukur ^^
Adek akak pon ambik rsult spm jgak. Syukur Alhamdulillah :))

Eyqa Hasnan said...

wah ! congrates dear . .

Cik Adieb said...

Syukur lai dapat 4A :D
Alhamdulillah ..
Sy dulu teda ambik P.Islam ama Tasawwur

Aien Nia said...

Cik Fiza :hurmm ,2 lah kan ..Syukur apa adanya :)

Aien Nia said...

Eyqa Hasnan : terima kasih :)

Aien Nia said...

Cik Adieb :Alhamdulillah kan ..Owh awak x ambil subjek tu

kay_are said...

ok r tu kan? sume lulus so tak payah risau sangat.. g pun spm bukan segala galanye.. jauh lagi perjalanan hidup ni ye tak? =)

Aien Nia said...

kay_are :yupp.. tapi bermula satu langkah membawa ke langkah seribu ..x gitu ..Kena bermula dari awal

Aien Nia said...

kay_are :yupp.. tapi bermula satu langkah membawa ke langkah seribu ..x gitu ..Kena bermula dari awal

EiracayoO said...

AIKK ?? sama lah ! hehehe jom tgok slip spm eira yang buruk nie~ :'(

daya jamal said...

tahniah ! :)

Aien Nia said...

Daya Jamal : terima kasih :)

Aien Nia said...

EiracayOo : sama ? tahniah juga pada awak

Haruno Hana 하나 said...

dah okey la tu.. usaha lg di IPT or else ^_^

Haruno Hana 하나 said...

dah okey la tu.. usaha lg di IPT or else ^_^

Aien Nia said...

Haruno Hana : tenqiu tenqiu :D

Akiema said...

sy dpt 4a jugak tp bm,bi,science n sjrah je :DD

Akiema said...

sy dpt 4a jugak tp bm,bi,science n sjrah je :DD

Akiema said...

hee :DD same la tp sy dpt bm,bi,science n sjrah :DD

Aien Nia said...

Akiema : owhh .tahniah awak :)

Cik Yatt said...

cntek result..tahniah

Amoii Ebby said...

Congrats :)

Putri Atiqah said...

congrates because your result come with flying colors, adik akak dpt 3A je, dia sedih sgt sampai xnak cakap dgn sapa2,,, kesian jugak... :)

Dayz said...

wah! thniah sys.. syukur alhamdulillah la kn? rse jlez tgok reslut sys tau? huhs~ ^^

are_lin@yu said...

Thniah..ok lah tu dik..byk dh tu..blh msuk stdy U..hehe

Aien Nia said...

Cik Yatt : a'ah ..senang nak sebut ..Btw thanks :)

Aien Nia said...

Amoii Ebby : tenqiu :)

Aien Nia said...

Putri Atiqah :ermm ,dapat 3A okei la tu kak ,..cakap kat dia tahniah :)

Aien Nia said...

Dayz : dayz pown blajar elok-elok taw :D

Aien Nia said...

are_lin@yu : yess ! mmg nak masok U ..hehe :)

CikFi said...

tahniah ^_^

terjah sini dari segment yg sama http://hatinufid.blogspot.com/2012/03/jom-join-bloglist-ben-ashaar

Aien Nia said...

CikFi : Tenqiu :)

sop said...

tahniah.. cemerlang gak tu

Aien Nia said...

sop : tenqiu tenqiu

Nur Kiasatina ^_^ said...

Tahniah akak..

Aien Nia said...

thanks dik :)

Cik Puan Muda Umi said...

witwittt..sejarah A tuhhh..hehe..tahniah..:)

Aien Nia said...

Cik Puan Muda Umi : tenqiu .hehe

Sarah Mohd Saleh said...

wahhhhhh!tahniahhhh babe!girls powerr!

Aien Nia said...

hehe ..thanks :)

cik comey said...

wah ..cantik je result..B n A jer...Tahniah yea..Lepas ni dah boleh plan masa depan dgn teliti. Fikir betul2 untuk masa depan. Gudlak...

Aien Nia said...

hehe tenkiu :)