! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: LINE INTERNET SLOW GILERR !! STRESS AKU..

LINE INTERNET SLOW GILERR !! STRESS AKU..

Assalamualaikum korang yang comel cantek kiut dan hensem..

Berdasarkan pada tajuk entry aku nie, sebenarnya aku nak online puas-puas malam nie sebab esok aku akan deactived facebook..*tanak aku org ramairamai tanye result,,klu gempak xpe jugak,kalau hancoss ? Biarlah aku yg menanggung derita seorang..ahaha..

So aku update status banyak-banyak dekat facebook ,twitt banyak-banyak dekat twitter..


TAPI, sungguh malang aku rasa, nak loading 1 page bezaman xpun jadi problem loading page..
GAMBANG WATERPARK betul lah !!
Nasib baik aku nie seorang yang penyabar..sumpah aku tipu

Tapi sikit pun x mematahkan semangat aku untuk online lamelame..
OKEI CUKUP SAMPAI SINI ENTRY AKU>nak g sambung online and twitt<
SEKIAN..

*ehh korang ,aku promote twitter tu ,boleh la korang follow erkk..

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

8 pengomen comel komen disini:

hanna aleeya said...

haha.. hanna pakai berukband.. memang sakit hati gila.. kalau boleh mahu je lempar masuk sungai amazon.. gud luck.. wish you all the best.. amin

pssstt.. hanna tag sis.. wee..
http://semuanyapendek.blogspot.com/2012/03/segmen-mari-berkawan-follow-by-cik-fiza.html

Aien Nia said...

HANNA : KALAU PAKAI BEROKBAND LAGILAH SAKETT HATI ..
BTW THANKS TAG

CikPuan Azizah said...

bila nak hujung bulan je mula lah line slow giler..mmg tension..huhu katanya over limit! geramm je rasa..huhu

Aien Nia said...

huhh ,taw xpe..habis quota

are_lin@yu said...

hehehe sabar yea,..ayu pn sma dk kt ofis line slow gla..;-)

MaYa MustWany said...

nasib la mas xprnh kene.kalau berat je,mas check,mas adjust2..truz on9 gn lju lik.hihihi

Aien Nia said...

Maya : huhu saye xreti

Aien Nia said...

are_lin : saya akan sabar :)