! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Gambar Untuk Kad Matrik..

Gambar Untuk Kad Matrik..

Assalamualaikum..
sila gelak sebab lawa sangat..wakakak
Tadi pergi Bandar Pusat sebab nak tangkap gambar berukuran pasport untuk buat kad Matrik bagi Tingkatan 6..Act semalam pegi dah tangkap tapi gambar tu xlawa + senget..Kalau memang kepala aku yang senget sepatutnya jurukamera tu bagitahu la..Ni x ,dah rugi duit aku..
So tadi pergi kedai yang lain pulak..Abang kedai tu baik, ada dalam 15 cubaan aku snap..Abang tu buat muka pasrah dah dapat pelanggan macam aku...Ala aku dengan abang tu pun selalu juga main komen-komen dalam pesbuk..Kira baik la jugak..So boleh la buli..Kahkahkah
Lepas snap nak kena pilih pula, pown lama..haha ..Dah pilih abang tu nak edit, satu2 aku perhati, siap kata gini lagi "kalau xlawo saya post dalam fesbuk siap tag nama abang lagi" .hahaha..jahat giler.
Dalam banyak songehh aku tu setiap kali abang SAFUAN SHAFIE tu kata nak naikkan harga,aku dengan pantas tunjuk yang aku bawak 10 hengget jew..haha
(Songeh banyak, harga nak kurang) ntah hape2 :P

Sekian entry merepek aku..Hanya mampu updated sehari sekali jew sebab sudah mula bersekolah..

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

24 pengomen comel komen disini:

Harith Iskandar said...

dh lawa tu..lipstik jer kurang sket :)

Cik Adieb said...

Heehehe,gambar skema but nice :p Bukan sekadar omongan kosong :D

Aien Nia said...

@Harith Iskandar : Hahah ..X Pakai pown..Btw thanks

Aien Nia said...

@Cik Adieb : Thanks

Dayz said...

wah, cun tu.. hehs~ ^_^

fiQ'Ra said...

cantik la dik. gud luck untuk form 6 ;)

Tyra Faiera said...

Ainun tgkp kt bris bank islam tuh senget! akk tuh x ckp pn. dah buruk.

Aien Nia said...

@Tyra Faiera : Yess kat situ la Aien buat semalam..Sakit giler hati..Akak tu pown dh la muke mcm minx penyepak xdek langsung nak senyum...

Aien Nia said...

@Dayz : Thanks dayz

Aien Nia said...

@fiQ'Ra : Tenqiu2

Yayah Nasake said...

TAHNIAH... pilihan anda masuk PRA UNIVERSITI / T6 memang tepat... kakak pun PRA UNIVERSITI.. Upper six ^_^

Aien Nia said...

@Yayah Nasake : Saya pun rasa pilihan saya nie tepat..Owhh akak upper six rupanya

coklat susu said...

untung la abg tu baik~aunt dkt sini gila garang~tawu nak cepat je keja~! >.<

Aien Nia said...

@coklat susu : Kalau perempuan layan sesama perempuan memang mcm tu kowt..hahah

Fariz Reza said...

Assalamualaikum.....FR datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
dalam segmen: Segmen: 50 ++ Blogger in Blogwalking list [Begin 10 May ]
harap tuan blog dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama
dapat buat rakan dan readers (^_^)

Salam selamat dari FR , assalamualaikum and enjoy ur day

http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/segmen-50-blogger-in-blogwalking-list.html

:atynhanEey: said...

muka awak mcm muka kawan sye lah .. seyes .. tetiba rndu pulak . papew pown comey lah ..

Rafflesia™ said...

cun! -.-

Cik Puan Muda Umi said...

aikk..form 6 ada kad matrik ek?comellll..:)

Aien_Aen said...

@Fariz Reza : Thanks invite..Insyallah ad masa saya join

Aien_Aen said...

@:atynhanEey: : Oww yeke..7 orang muka sama dalam dunia nie ..Papepun thnks :)

Aien_Aen said...

@Rafflesia™ : Thanks

Aien_Aen said...

@Cik Puan Muda Umi : Cikgu cakap ada, so ada lah..haha .tenqiu

Klik Aje ! said...

ai senyum cam x ikhlas jew..ekeke
bukan kepala yg senget tapi phtographer 2 yang senget tengok u..ekekeke

anisalya said...

pesal buat mulut mcm tu. form 6 skg dh mcm style u. best sbb super senior kn? hepi schooling.