! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Baru lepas cek gigi

Baru lepas cek gigi

Assalamualaikum..
Lama aku tak update blog sebab aku dok umah akak kat Kuantan..
Hari nie aku xdek keje bosan dok umah so ikut akak aku g klinik..Kat sini ada wifi tu sebab on9..
Lepas tu rasa nak cek gigi,,yelah aku nie memang malas nak g hospital so dah ada peluang kat sini ,yang cek pulak akak aku ..
Akak aku scaling gigi aku ,buang kerak2 yang ada kat gigi,,then dia kata ada gigi susu tersekat ,dia kata nak cabut ,aku nak nangis lepas dengar ..Last aku cabut gigi masa aku darjah 6, walaupun dah 18 tahun umur tapi aku still takut nak cabut gigi..Setelah dipujuk akhirnya aku nak jugak..Masa dia bius tu perhh sakit xyah cakap la..Okei dah siap cabut..Tapi kesan kebas 2 jam..Sekse werhh..Tak dapat rasa apa2 dalam mulut nie..
Okei klinik pown dah tutup,wifi pown akan ditutup..Bye

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

3 pengomen comel komen disini:

Harith Iskandar said...

ehe cm budak2 gg susu pun ade lg :p

CiK FizA said...

Errrr~ seram la cabut ggi. x suka jgk >.<

Dayz said...

Hehe, Dayz un tkut cbut gg.. Tpi nsib dlu wktu kcik2 Dayz da cbut byk gg susu.. Tinggal 2 btw je ag xcbut.. =,=