! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Milenge Milenge

Milenge Milenge

Assalamualaikum..
Hai semua..Siapa tengok hindustan kat TV3 tadi? Aku tengok !! Milenge Milenge tajuk dia..Dalam Bahasa Inggeris maksudnya "We Will Meet,We Will Meet"..
Perhh sumpah cakap sweet giler cite tu..Sekarang aku rasa aku dah fall in Love kat Shahid Kapoor ..kahkahkahkah
Aku tengok cerita tu dengan penuh perasaan ko taw !! Immy dan Priya nie terpisah dan biarkan takdir yang menemukan mereka.. Rasa bengang giler bila hampir bertemu tapi ada jew halangan..Ending baru bertemu..Wahh so sweet..
And the ending is happy ever after...
*hengseng giler Shahid Kapoor..heheh

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

10 pengomen comel komen disini:

ciksengeh :D said...

hengseng sungguh ^^

Aien_Aen said...

@ciksengeh :D :Hahahx..Memang hengseng :D

uncHa said...

hehe best kutt cerita dia :D

Aien_Aen said...

@uncHa : Memang sangat best !!

Cik Puan Muda Umi said...

kaki hindustan nih..hehe..;)

aira shahira azmi said...

sayang..aira sempat tengok y last jep..tp dpt rasa y cite ni suweettt..hehe

Aien_Aen said...

@Cik Puan Muda Umi : Heheh..Semestinya..Tapi minat tgk kalau pelakon dia best jew

Aien_Aen said...

@aira shahira azmi : Nanti kalau ad ulangan boleh tengok..Tapi superb sweet..

roziahojijie said...

tak dapat tgk ... kerja .. huhu

Aien_Aen said...

@roziahojijie :Ownhh..Kalau ada ulangan nanti boleh tgk