! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Hai Tingkatan 6..I'm coming !!

Hai Tingkatan 6..I'm coming !!

Assalamualaikum..
Tadi dah daftar Ting 6 dah..Akan start bersekolah dari esok sampai 25 haribulan nie untuk sesi orientasi..Lepas cuti bulan 6 baru belajar.
Sumpah x prepare apa-apa..Ingatkan masuk bulan 6 nie,rupanya esok..Xdek mende nie..
Datang daftar tadi berbekalkan baju,kain,tudung adik..Dia pakai baju PJ tu pasal pinjam..Lepas nieh goneh ? Nak g buat rugi sebab dia kata lepas bulan 6 tukar baju dah..
Pergi daftar tadi lama giler..Nak demam rasa kat situ..
Apa-apa pun ini adalah pilihan yang sebenar !!
*muke2 form 6 yg x gaya form 6 tapi mcm PMR candidate.haha

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

26 pengomen comel komen disini:

coklat susu said...

haaa syok nya dpt kembali ke alam persekolahan :)

fArAh kUchEnGg said...

haha.. tahinah dear.. comel2 je semuanye yea. hehe.. :)

:: Ika :: said...

alala sweetnye
selamat menempuh form6 ^^

Nurrul said...

sELAMAT kembali belajar ! :D

Aien Nia said...

@coklat susu : Mula-mula syok la..Lame2 pengsann

Aien Nia said...

@fArAh kUchEnGg : hikhok ..thanks

Aien Nia said...

@:: Ika :: : Tenqiu2

Aien Nia said...

@Nurrul : nervous giler rasa ni

Cik Adieb said...

Nda pa tu,congrats dapat masuk F6 :p

Cik Puan Muda Umi said...

uish,lamanya orentasi..hihi..bestnya dpt masuk skolah balik..:)

Dayz said...

slmat kmbli ke skool sys.. ^_^

Sally Yatiey said...

Tahniah masuk Form6 :) Semoga berjaya.

AkmaFaizal said...

wah masuk sekolah balik...masih muda..teruskan cita2mu

jemput join ga akak http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

roziahojijie said...

Selamat kembali ke alam persekolahan .. Tapi percaya la , alam f6 lg best dr alam skolah menengah :)

Ratu Lissa said...

hehe , tahniah sis :)

Rulita.park said...

bedanya form 6 dengan form yang lain di rok nya ya?ehhehe kamu warna roknya jadi biru tua,yang form lain warna biru muda gitu?hehehe~ wah :D

Cik Amal said...

congrates lah dapat masuk form 6
belajar elok elok okeyhh

belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
*tak ganggu status BE nuffnang

Aien Nia said...

@Cik Adieb : Thanks

Aien Nia said...

@Cik Puan Muda Umi : Tahu xpe..Lame giler kowt orientasi..Pengsann

Aien Nia said...

@Dayz : Hahahh xsangke jadi pelajar skolah semula

Aien Nia said...

@Sally Yatiey : Tenqiu2

Aien Nia said...

@AkmaFaizal : Yess..Thanks you invite..Nanti ad masa saya join

Aien Nia said...

@roziahojijie : Wahh ..Nie jadi excited nie

Aien Nia said...

@Ratu Lissa : Thanks

Aien Nia said...

@Rulita.park : Ha la..

Aien Nia said...

@Cik Amal : Insyaallah..Nanti ada masa aien daftar