! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Aku Baru Tahu Umur Aku 17 Tahun Lagi

Aku Baru Tahu Umur Aku 17 Tahun Lagi

Okei minggu lepas aku pergi bank nak buka akaun Maybank..
Abah aku hantar,mak aku pun pergi sekali..
Aku tanya abah ngape mak ikut sekali,
abah aku jawab "orang bank tu suruh bawa ibubapa sekali sebab bawah umur..

Aku rasa umur aku 18 tahun dah..
Tetibe aku fikir balik..
"Oh yaa aku lahir bulan 10"
So aku 17 lagi lah.
Mude lagi la..haha
Aku pun sesaje post kat FACEBOOK



Tapi aku rasa nak cerita sikit la macam mana sakit hatinya aku kat bank hari tu..
Aku pergi hari jumaat pukul 2.30 lepas sembahyang jumaat..
Kat bank tu punye la ramai orang..Bersesak xdek tempat duduk..
Hari tu pulak hari bangla dapat gaji.. Rasa nak pengsan !!
2 jam aku duduk situ macam mende tahh..
Aku ada post kat Facebook jugak




DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

8 pengomen comel komen disini:

Dayz said...

huhs sys mude ag lorh.. dayz pula bru 16thun ag sbb bhthday dayz buln 9.. wee, syukew~ ^_^

Aien Nia said...

a'ah dayz kan...Lambat lagi la Dayz boleh buat lesen gitu..

my eyes for shine said...

hoho . muke awak matured la. tak mcm 18 tahun . hehek

Aien Nia said...

Hahah..Dalam gambar jew..Kalau face to face org kata macam budak form 3

kakyong said...

gud luck :)

Aien Nia said...

err

Detective Fiqa said...

hahaha :D. samelahh kita. muda lagi belum 18 :P

Aien Nia said...

Eleyh nak jugak :P