! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Lee Hyun Woo

Lee Hyun Woo

Assalamualaikum..
Haihai semua ..

Okei dari tajuk aku nak cerita tentang Lee Hyun Woo..
Tadi aku alih channel KBS, lepas tu ada cerita baru ..Episod 1 la kiranya..
Tengah bosan2 so layan la..
Tetibe nampak sorang pelakon nie..
Alahai comelnya..
Terus google search wikipedia pasal pelakon nie..
Nama dia Lee Hyun Woo

Profile Lee Hyun Woo
Name : Lee Hyun Woo
Born : 23 March 1993
Age : 19
Star Sign : Aries
Height : 171 cm
Active : 2005-now





yang nie gambar dia kanak-kanak lagi

Dann nie gambar dia dalam cerita " Man From The Equator "


Okei itu saje setakat ini..Byebye :D

#Lee Hyun Woo - wikipedia 
#Gambar Lee Hyun Woo - Google Image Search




DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

8 pengomen comel komen disini:

bananafaten said...

comelnyaa dia *o*

Detective Fiqa said...

wewitt. muka dia lebih kurang dengan kim beom or kim bum :D hehehe.

Aien Nia said...

bananafaten : tahu xpe..hehe

Aien Nia said...

DF : Yupp..My sister pown ad ckp mcm tu jugak

Dayz said...

huhs,bg dayz jae joong ag cute.. jgn mare~ ;D

Aien Nia said...

Aishh..Mane ad mare..Mata masing2 pandang kan

AMNA said...

dia comel dia comel dia comellllll! XD

Dia MACHO dia MACHO dia MACHO!!!

Hehh , dia approve saya jd aweks dia . hahahk * kidding

Aien Nia said...

@AMNA Dah lama dah saya jadi gelprengg dia..booo :P
haha