! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Kenangan Zaman Sekolah Part II

Kenangan Zaman Sekolah Part II

Assalamualaikum...
Hai semua..Hari tu aku dah buat Part I punya kan. Kalau tak baca lagi TEKAN sini.So sekarang aku nak buat Part II pulak..Maknanya time aku Tingkatan 2..


Waktu ditingkatan 2 aku duduk kelas A..Pengetua sekolah pun bertukar. Aku dah ada kelas tambahan. SUMPAH aku tanak g !! Baru form 2,kalau form 3 xpe lagi..
Tapi disebabkan takut kena rotan aku pun pergi la tiap hari..
Setiap petang sebelum masuk tuisyen mesti singgah UITM nak beli makanan *sekolah aku depan UITM Jengka..


Pertama kali aku pergi rombongan masa aku tingkatan 2. Pergi PETRO SAINS NEGARA. Lepas tu singgah Masjid PutraJaya..Dan lagi aku beli jam sepuluh hinggit..kahkahkah
Best gilerr kowt rombongan tu *dapat jodoh. kahkahkahkah..


Masa form 2 pun lebih kurang jew dengan form 1..Kuat main, belajar malas. Selalu failed exam Matematik..
Still tinggal dengan nenek dekat Jengka ** (taley bgtaw)
Tiap petang bejalan..Mana reti menda..Belajar pun malas


Cukup sampai disini..Form 2 tak best sangat ,so x banyak kenangan..






DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

9 pengomen comel komen disini:

Dayz said...

huhs, dayz un xbyk kngan mnis time form 2..

Rulita.park said...

whaha jadi ingat masa highschool jugak,hmm sya dah mau daftar universitas ni :D jadi keinget lagi masa highschool banyak kenangan :D

Ieyza Afieyna said...

zaman sekolah sebnrnye bantk je kengan manis yg kite lalui masa zamn remaja tu.. bila dh hbis sekolah bru la teringat2..

Aien Nia said...

@Dayz : Form 2 biase2 aje kan tu pasal xbyk kenangan

Aien Nia said...

@Rulita.park : Best kan zaman highschool

Aien Nia said...

@Ieyza Afieyna : Tu la..Teringat sangat..Rase nak undur balik masa

Cik Puan Muda Umi said...

ingat lagi ek..sya dh lupa dh kenangan form 2 dlu..memang cepat lupa btol sya nih..aisehhh

Dayz said...

btol tu.. ^^

Aien Nia said...

@Cik Puan Muda Umi : Form 2 xpenting..Xyah ingat..hehe