! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Stressnya Lah Rasa Nak Edit Jadi Template Designer

Stressnya Lah Rasa Nak Edit Jadi Template Designer

Tadi aku Private blog sekejap sebab nak edit blog..
Aku tak suka la blogskin..Aku nak template designer sebab ada widget follower..

Lepas tu aku tukar la blogskin aku ni kepada simple template lepas tu follow tuto kak Lyssa Faizureen hebatt kite nie..

Mula-mula aku rilek lagi,tapi lama-lama aku dah start stress sebab banyak tuto tak jadi..Ya Allah sakitnya hati !! 
Selama nie jadi jewk kalau aku ikut tuto kak Lyssa...
Kalau sekali dua aku sabar lagi,nie berkali-kali..Dah la banyak kod yang tak jumpa !!

Aku pening sampai rasa nak pengsan..
Last-last aku guna semula blogskin nie dengan rasa tak ikhlas nya..
Berjaya di edit..


Pada yang exchange link dengan aku tu jangan risau..Nanti aku masukkan link korang..



Sekian entry tengah malam aku.

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

8 pengomen comel komen disini:

CiK FizA said...

Sabar sayang ! Usaha lagi. Kadang2 bila tgh stress memang kita xkan jumpa apa yg kita carik. Xpe. Rilex dlu ok? Dah ok nanti, buat semula. ^^

Blog Skin nie pun dh sangat cantik apae. Hee :)

Chill ! :DD

Aien Nia said...

Huhu..Okei tengah sabar la nie..
Disebabkan x putus asa, so dah tukar dah..

my eyes for shine said...

sbr itu separuh drpd iman . kite pon kekadang mcm tu jgk . hehek

Hanis Aliya said...

Dah comel dah ni.... Hehe susah kan guna blogskin?? :)

Farina Hunny said...

hee same la dlu . tp bru tukar pkai template bse ;)

Aien Nia said...

my eyes for shine : huh,yelahkan ..Berkat kesabaran berjaya jugak

Aien Nia said...

Hanis Aliya : susah la jugak

Aien Nia said...

Farina Hunny : blogskin x best kan