! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: ABOUT ME

ABOUT ME

Nickname : Aien
Sex : Ape bangang punye soalan ? Aku tak penah buat lagi
Eye Color : Black
Hair Color : Black brown
Height : 14* cm (malu)
Favorite Color : Biru sebab dari darjah 1 sampai Tingkatan 5 rumah biru
Screen Name : screen ape ? Tak paham
Your Car : Tak mampu lagi nak beli car
Your Hometown : Jengka 14,Pahang
Your Present : Bandar Jengka,Pahang
Your Crush's First Name : Tak nak jawab..Next !!
Your Grade : Gred ape ?
Your Style : Skema disekolah diluar biasa-biasa ajew


...Favorites...
Band : One Direction and semua band K-Pop
Movie : Banyak la tapi aku prefer smua movie yang Angelina Jolie berlakon..Dia awesome !!
TV : Korean Drama such as Boys Over Flowers
Song : Semua lagu Korea and 1D and Avril Lavigne
Color : Dah tanya kat atas tadi..LOL
Pastime : Pastime, ape tu ? Masa lepas ? Masa lepas aku 17 years ago


...Have You Ever...
Sat on your rooftop : Gilerr
Kissed someone in the rain : Haram
Danced in a public place : Tak pernah
Smiled for no reason : Selalu..haha giler
Laughed so hard you cried : Malas nak faham soalan dan malas nak google..Penat taw nak kena open new tab lagi,taip lagi.
Peed your pants after age 8 :Apekejadah dah besar kencing dalam seluar lagi !!Tapi aku malas jawab soalan nie
Written a song : Tak pandai
Sang to someone for no reason : Haha penah..Masa tu bosan
Performed on a stage : Ape ? Bersajak pernah la tu pown sebab terpaksa
Talked to someone you don't know : Banyak kali
Made out in a theater : Tak pernah
Gone roller skating since 8th grade : Err soalan panjang sangat..Next
Been in love : No komen
A near death experience : Not yet
Sang in front of a large audience : Kau gila ? Suara aku tak sedap
.
..Can You...
Write with both hands : Cannot..Aku kidal
Whistle : Dulu jew
Blow a bubble : Tak sopan la
Roll your tongue : Tak pandai
Cross your eyes : Rujuk jawapan atas
Touch your tongue to your nose : Yang tanya nie cuba try dulu
Dance : Err tak taw la nak jawab ape
Speak a different language : Sarangheo..Kamsahamnida..Ha pandai kan ?
Impersonate : Tak taw maksud,malas nak p google
Cook anything : Aku bakal juara Masterchef akan datang taw tak.


...Are you...
Fighter : Penah..Kat rumah selalu
Smoker : NOT !!
Drinker : Dosa besar werhh
Stalker : Selalu la
Man eater : Kau gilerr ? Aku makan nasi bukan makan orang
Man hater  : lalalala
Lover : maybe
War freak : Jap..freak tu apa ?
Heartbreaker : Aku hati batu..cehhhhh :P
In love : Tak nak jawab..NEXT !!
Bossy : nope absolutely
Friendly : Yess maybe


...More...
What is your current mood : tak tentu
Does your crush like you back? : I think no
What makes you happy? : Sekolah..sape percaya ?!
Elaborate on your default photo : Weyy soalan yg aku tak faham malas la nak google.Skip je la
Name one thing you do a lot : Online and tengok tv (kedua-dua perkara ini dilakukan sambil makan)
Name someone with the same b-day as you : SYAFIQ FIRDAUS !! hahah
Are you comfortable with your height : Tak sebab aku rendah sangat


...Finish The Line...
If I were a Iker Casillas I can pegang Trofi Piala Dunia yang besar gedabak..tu jew ? hahah
I wish I can go SPAIN..Nak jumpa Torres..hahah
So many people don't know yang I pandai memasak..cewahh
I am childish
My heart is bentuk hati..And you ? haha
Pentingkah ? : Sukati aku la nak letak pic :P:P


CLICK CLICK
DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

16 pengomen comel komen disini:

Sally Yatiey said...

Lawaklah soalan2 dia. hehe :D

Aien_Aen said...

@Sally Yatiey : Soalan nie ada blogger yang buat dan dia kata nak ambek, ambek la

ZiErWa zAiNaL said...

dah la byk, soalan pun dasyat na.. hehe

Aien_Aen said...

@ZiErWa zAiNaL : Hahah..Tu la pasal ,pengsan ..Ngarot2 sume jawab

jaakechik said...

sendiri tanya sendiri jwb ekk..hehe.. ooo..kamu kidal ? dah tau laa kalo cam tu..muehehe

Aien_Aen said...

@jaakechik : Soalan nie bukan saya yang buat..Yupp saya kidal

ZiErWa zAiNaL said...

tpi ok gak kdg2.. nk tgk cre kite jwb.. mcm2 variasi

Aien_Aen said...

@ZiErWa zAiNaL : Hahax..Taw xpe,,yang nie saje nak jawab giler2

Dayz said...

haha, bez laa bce.. nk join rse.. bley x sys? ^_^

Aien_Aen said...

@Dayz : Boleh2...Copy jew and jawab dgn cara sendiri..Macam sys ngarot jew. haha..;Kalau dah jawab boleh sys bace

Ri_AN said...

ok ok.. aku tergamam dengan jawapan ain pada soalan kedua tu hehe yang eheh. . SEX... aku bingung. . ain ne saja nak melawak ka? huhuh. . dia tanya pasal jantina tu hehehe. . tapi ain saja melawak la tu kan hehehe

Aien_Aen said...

@Ri_AN : Haha..Masa copy soalan mmg tulis gitu ,so saje melawak tulis jawapan begitu..

LoveLicious ! said...

haha . sedehh je soalan tuu yg dibangangkan . ahak ahak :)

Aien_Aen said...

@LoveLicious ! : Hahah..Ramai betul minat tegur soalan tu

kekapas berceloteh said...

hamboi kemain banyak soalan dye,.
-..-'/ apekah? hahaha

Aien_Aen said...

@kekapas berceloteh banyak kan ? penat jawab