! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Sekolah ? Not bad la..

Sekolah ? Not bad la..

Assalamualaikum
Semalam aku tak updated blog sebab aku rasa sekolah tak best..Hari nie better la sikit pada semalam..Sebab apa ? Sebab dah rapat sikit2 dengan semua kawan sekelas..Diorang semua sporting2 lah..
Tadi ada presentation speak in English..Werhh raban aku !! Aku dah la hancorr english..Dapat pulak satu geng dengan Faiz gagap..weyy aku bengang dgn dia sebab tu slamber direct jew aku kutok..Sape tak bengang kalau dia asyik cari pasal dengan aku jew..Tapi kawan-kawan lain okei sangat..Lepastu ada kawan yg kuat menganjing..Aku nganjing la balik dia.ape susah
Aku suka cikgu Pengajian Am ,lawak la dia tu..Aku pown jadi tak ngantok lah kalau dia mengajar..Lain-lain cikgu not bad la .. Ala baru dua hari sekolah..
Takde idea dah nak tulis apa..Okei bye aku nak tengok bola..
yeah..Go SPAIN GO TORRES !!

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

4 pengomen comel komen disini:

cweet pinky said...

f6 eyh ? hehehe ~

Aien_Aen said...

@cweet pinky : Yupps

-tikah- said...

aien..
gudluck for upcoming days... :)

-tikah- said...

aien..
gudluck for upcoming days... :)