! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: Disebabkan aku OVER Pemalu, aku pernah...

Disebabkan aku OVER Pemalu, aku pernah...

Assalamualaikum..
Rasa macam nak cerita tapi malu lah pulak..haha gedik.okei cerita jew lah..
Aku kan pemalu so aku jalan pown tunduk jew *nak menjaga pandangan lah katekan..*series x tipu..Nak dijadikan cerita masa aku form bape entah aku dengan confidentnya jalan2 kat sekolah *jalan sambil tunduk..Nampak macam bodoh tapi lebih kepada tindakan luar kawal..So dok sibuk berjalan tu TIBA-TIBA zapppp..Nak tahu apa ? Aku terlanggar pokok bunga..Bukan yang jenis pokok kecik tu..Tapi yang besor gajah siap penuh dengan duri lagi..Ohh gilerr !! Aku pun satu boleh lupa ada pokok besar kat situ *kuat makan semut.. Bertambah malang lagi duri tu kena muka aku..bukan calar sikit, tapi bergaris lintang laut cina selatan dah muka aku nie..sakitt wo0o..Memule xdek darah pun just berbirat jew, tapi sakit sangat :(
So kesimpulannya xpayah nak gedik koya PEMALU sangat lah kan, nanti kena lempang :P..Tak nak jalan tunduk dah youall..Kadang-kadang jew,, sekarang jalan ala-ala Najib dah..*over mmg gini :P
Yang aku tulis kat entry nie, kan aku ada tulis orang dok panggil aku "Aien Aien Aien Aien!!" ..Tapi malas pandang sebab malu~Lagipun bukan aku sorang nama Aien , awek kawan aku pun nama Ain..Rupanya aku kenal orang yang panggil aku tu..Nama dia Capital S<---- cepat add dia !! Dia cakap "kecik jew aok Aien yea" ..hahax ,taw xpher  :D
Aku memang suka letak gambar xdek kaitan dengan tajuk..
Aku suka gambar nie walaupun rasa agak terpinggir..haha
Korang Klik sini pulak lepastu 

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

4 pengomen comel komen disini:

Harith Iskandar said...

xper calar sikit pon tu tandanya ade sifat malu dalam diri kamu.gadis melayu kannn :p

Aien_Aen said...

@Harith Iskandar : hahah..gadis melayu la sangat..okei sangat Melayu~

nurul syuhada said...

hehe :) gadis mlayu terakhir , ok la tu syg dpt elak pndgn :) truskan :)

Rulita.park said...

malu malu nih kamu hehhe ~ :D pede aja