! ✿AIEN_AEN ✿ ! ! ✿AIEN_AEN ✿ !: DEMAM LAGI

DEMAM LAGI

Assalamualaikum..
Aku demam lagi..Sob sob sedih..Dalam blog nie act dah ada 9 entry tentang "Saya demam"..Nak tahu yang mana ?
hambekk..Siap buat koleksi lagi..Link tu betul-betul link entry okei~
Act masa aku kecik dulu aku sakit , lepas elok sakit tu aku jadi mudah demam..Aku rasa lebih baik aku selalu demam daripada sakit..Masa aku sakit dulu teruk sangat mak aku cakap..Aku pun tak tahu lah sebab aku baby lagi..Yelah korang tahu ke acane korang time baby ? Tak kan..
Aku rasa sebab aku sakit jugak la kowt aku xdek gambar baby..Serious gambar masa kecik semua masa aku umur 4 tahun dan keatas..Adik beradik aku ada jew gambar baby..Aku jew xdek..Tak dek masa kowt nak snap gambar,,bizi ubatkan aku..
Dah aku melalut cerita kisah dongeng aku pulak dah..
Okei yang penting sekarang aku tengah demam..Batuk and sakit tekak ,,selsema masa hari jumaat dengan sabtu haritu..Seriously seksa aku selsema,sampai xboleh bernafas ikut hidung..Kena guna mulut..
Aku pula dulu kini dan selamanya kalau demam mesti tak larat sikat rambut..*ape gune adik-beradik ramai?
Okei dah xlarat tulis dah..
Mintak jasa baik korang KLIK SINI dan SINI ..Derma la sikit aku nak beli ubat..Aku nie dah la selalu demam,selalu jugak kena beli ubat TAPI jarang check doktor..*okei tak sengaja minta belas kasihan..heheh
Kalau nak derma banyak lagi klik jew semua iklan terapung kat tepi --------> tu..
Terima kasih daun keladi :D

DON'T BE SILENT READER..LEAVE A COMMENT OR CLICK LIKE

18 pengomen comel komen disini:

Salma Salsabilla said...

Cepat sembuh kak AIEN.

Aien_Aen said...

@Salma Salsabilla : Thanks you :D

Sally Yatiey said...

Semoga cepat sembuh Aien :D hehe

Rulita.park said...

cepat sembuh ya aien :) istirahat yang cukup ^^

Maryati said...

Aien, minum air lebih ok.. :)
cepat sembuh tau!

Aien_Aen said...

@Sally Yatiey : Thanks kak Sally

Aien_Aen said...

@Rulita.park : Yess..Saya rasa lebih sihat sikit dari siang tadii

Aien_Aen said...

@Maryati : Dah try minum tapi muntah..Btw thanks

Cik Eyra said...

anda di tag http://embunkasehmutiara-kasehmutiara.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-nabila-medan.html

Aien_Aen said...

@Cik Eyra : Tq taq

Yana Libra said...

moga cepat sembuh ye~ :)

Aien_Aen said...

@Yana Libra :tq

Rulita.park said...

hehe alhamdulillah dah baikan,ain shoutboxnya kenapa numpuk numpuk gitu?ehehe :D

Aien_Aen said...

@Rulita.park : Numpuk numpuk apa ? Tidak faham

Tentang Kita said...

semoga cepat sembuh yer dik...

Aien_Aen said...

@Tentang Kita : Thanks you kak

Miss BaNu said...

semoga cepat sembuh dan rajin2 mkn ubat tau..

Aien_Aen said...

@Miss BaNu Okei thanks you